Britain Boxing - Anthony Joshua v Wladimir Klitschko IBF, IBO & WBA Super World Heavyweight Title's - Wembley Stadium, London, England - 29/4/17 Announcer Michael Buffer before the fight Action Images via Reuters / Andrew Couldridge Livepic EDITORIAL USE ONLY. - 14786718
Reuters / Andrew Couldridge Livepic

DOGAĐA SE I NAJBOLJIMA

VIDEO: VELIKI GAF NAJPOZNATIJEG NAJAVLJIVAČA OBIŠAO JE CIJELI SVIJET Pogledajte kakvu je pomutnju u ringu izazvala njegova pogreška!

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 14.09.2017. u 15:45

 • Svatko griješi, pa tako i najglasovitiji najavljivač boksačkih spektakala (čak i NBA finala ove godine), legendarni Michael Buffer. Razlika je samo u tome što kada s to dogodi, onda je to vijest veća od samog boksačkog meča ili informacije o tome tko je koga pobijedio.

  U Carsonu u Kaliforniji u noći sa subote na nedjelju sučelili su se Carlos Cuadras i Juan Francisco Estrada. Kad je stigao trenutak objave pobjednika, Buferr je pročitao: “And the winner is... Carlos Estrada!”

  Tu je nastala pomutnja jer je na spomen imena, iste sekunde, počeo slaviti Carlos Cuadras. Ostatak dvorane ipak je čuo i prezime Estrada, pa mnogima nije bilo jasno tko je na koncu pobjednik. Shvatio je malo kasnije i Carlos; pobjednik je bio Estrada.

   

  Tagovi