Steve Marcus / REUTERS
NOVI PROJEKT

CERTIFICIRANI UBOJICA I PRAVI LAKAT Revanš u UFC-ovom kavezu sve bliži: Mayweather brutalno provocira McGregora, Irac ekspresno odgovorio istom mjerom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. veljača 2018. 18:09

“Certificirani ubojica protiv certificirane kuje”, napisao je na svom Instagram profilu u subotu Floyd Mayweather poslavši novu provokaciju na adresu svog ljutog protivnika ili je bolje rečeno poslovnog partnera Conora McGregora, piše Fightsite.

Dvojac sve češće “cima” javnost s idejom da će slavni boksač odraditi revanš protiv UFC prvaka. No, ne u boksačkom ringu, nego u UFC-ovom kavezu. Čini se da je i UFC “unutra”, pa se polako, ali sigurno priprema javnost za ovaj projekt koji bi trebao donijeti toliko važnu financijsku injekciju u pomalo posrnuli Ultimate Fighting Championship.

Odmah nakon što je Mayweather objavio fotošopiranu fotografiju na kojoj udara McGregora laktom, Irac je odgovorio…

“Ovo je pravi lakat, u pravoj borbi”, napisao je uz fotografiju iz svog epskog meča protiv Natea Diaza iz 2016. godine.

Dakako, na fotografiji pogađa Diaza lijevim laktom u pravom meču, a ne u fotošopiranoj verziji!

Podsjećamo, prije par dana predsjednik UFC-a Dana White je još jednom potvrdio da je jedini način da UFC sudjeluje u revanšu Mayweather vs. McGregor je u slučaju da se slavni boksač okuraži na ulazak u Octagon…

Certified Killa vs Certified Bitch

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

“Znate, Floyd je uoči boksačkog meča s Conorom rekao da će rado odraditi oba dvoboja. I boksački i prema pravilima slobodne borbe. Tako da ćemo vidjeti što će se dogoditi. Očito je da ćemo organizirati revanš samo u slučaju da Mayweather dođe u Octagon. Mi smo otišli na njegov teren, boksali smo s njim. Tu mislim na UFC i Conora McGregora. Tako da smatram da je sada vrijeme da on vrati uslugu i dođe se boriti u Octagon”, izjavio je White u nedavnom gostovanju u emisiji UFC Tonight.

Linker
01. svibanj 2024 23:39