screenshot
RAT UFC-OVIH ZVIJEZDA

CONOR MCGREGOR BRUTALNO UVRIJEDIO KHABIBA, A ONDA JE STIGAO ODGOVOR KOJEG ĆE IRAC DOBRO ZAPAMTITI 'Ti si silovatelj. Pravda će te već pronaći...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. travanj 2019. 13:50

Dočekali smo odgovor Khabiba Nurmagomedova na uvredu upućenu od strane Conora McGregora. Dagestanac se nije zadržao na istoj temi, nego je “lopticu” prebacio na temu odnosu irskog borca prema ženama, prenosi Fight site.

Naime, McGregor je na Twitteru postavio fotografiju s Khabibovog vjenčanja. Njegovu ženu nazvao je ručnikom, aludirajući na pokrivalo koje je imala na glavi. Objavu je brzo uklonio, no netko od fanova istu je zabilježio te se ona vrlo brzo našla u medijima. McGregor se nakon toga danas više nije javljao, dok se čekao odgovor njegov posljednjeg protivnika.

Odgovor Nurmagomedova je pristigao, no on nije htio McGregoru odgovarati na istu temu. Umjesto toga prihvatio se nečega aktualnijeg. Postavio je fotogafiju McGregora i ženske osobe uz tekst koji se tiče jedne aktualne teme.

“Silovatelj, ti si silovatelj.

Ti si licemjer koji ne prihvaća odgovornost za svoje postupke. Pravda će te već pronaći.

Sve ćemo vidjeti”, napisao je Khabib.

Na fotografiji s McGregorom nalazi se Terri Murray, djevojka koja je nedavno izjavila kako je McGregor otac njenog djeteta. Tim je putem dodala kako su njih dvoje dva puta spavali zajedno, tijekom vremena dok je McGregorova zaručnica bila trudna s njihovim drugim djetetom. Tekst koji je Khabib postavio tiče se u posljednje vrijeme ponovno aktualnih glasina. One se tiču potencijalnih optužbi za silovanje. New York Times nedavno je ponovno pokrenuo tu temu, objavivši kako je McGregor predmet istrage po pitanju silovanja iz prosinca prošle godine. Ipak, to još uvijek nije potvrđeno. No, bilo je dovoljno da se Nurmagomedov toga prihvati i aktualizira u njihovom novom prepucavanju.

Conor McGregor prije nekoliko se dana umirovio, iako Dana White vjeruje kako to nije stalna odluka. S druge strane, Khabib je jučer otkrio kako bi se u rujnu mogao vratiti borbama te se sučeliti s pobjednikom borbe Maxa Hollowaya i Dustina Poiriera.

Linker
26. travanj 2024 05:16