Screenshot (YouTube)

POSLAO PORUKU

ČOVJEK ZBOG KOJEG JE KHABIB 'POLETIO' IZ RINGA NAKON BORBE S MCGREGOROM 'Pobjegao si od mene da izbjegneš batine, a tvoje kolege su prave pič****!'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 04.02.2019. u 16:12

 • Dillon Danis je poslao poruku Khabibu Nurmagomedovu vezanu uz njihovu tučnjavu na UFC-u 229 u listopadu koja je pokrenula pravi kaos u lasvegaškoj T- Mobile Areni, prenosi Fight site.

  Nakon što je u glavnoj borbi UFC-a 229 porazio Conora McGregora i obranio pojas Nurmagomedov je preskočio kavez i skočio na Danisa iz irčevog tima.

  Danis je putem Instagrama objavio snimku njihovog obračuna i ostavio komentar u kojem tvrdi da je u njihovoj konfrontaciji Dagestanac izvukao deblji kraj dok je njegove timske kolege optužio za kukavičluk.

  “Pobrao si prekrasnu kontra desnicu kada si skočio na mene, uz to si primio i više aperkata iz klinča, a onda si pobjegao kako bi spriječio da te razbijem. Dok su mene obuzdavali predstavnici zakona članovi tvog tima su se prišuljali i udarili me s leđa. Kukavički potez pravih pičkica. Koji je tim tu častan?”

  Nurmagomedov je zbog poticanja tučnjave na saslušanju ovog tjedna od Atletske komisije Nevade dobio 9- mjesečnu suspenziju uz što je financijski kažnjen globom od 500 tisuća dolara.

  Iz drugih medija