USA TODAY Sports / USA TODAY Sports
TEŠKO JOJ PAO PORAZ

CRIS CYBORG PRETRPILA JEDAN OD NAJTEŽIH PORAZA U KARIJERI I ODMAH POSLALA PORUKU SVIMA 'Prvak nije onaj koji ima pojas nego koji se tako ponaša'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. prosinac 2018. 09:44

Najteži i najmanje očekivan poraz UFC 232 eventa svakako je onaj koji je protiv Amande Nunes doživjela Cris Cyborg. No, ona je sve to jako dobro podnijela, ostala je uzdignute glave i spremna se vratiti jača, prenosi Fight site.

Cris Cyborg nije davala izjavu u kavezu, no zato je porazgovarala s Megan Olivi odmah iza pozornice. Na njenom licu i dalje je bio osmijeh, nije se moglo primijetiti kako je upravo doživjela težak poraz. Zapravo, i ono što je rekla odisala je pozitivom.

“Nikome nije lako kada izgubi, ali ovo je sport. Gubila sam i ranije, ovo je nešto iz čega se uči. Napravila sam sve što sam trebala, trenirala sam koliko treba i ako je Bog odlučio da danas trebam izgubiti, to je tako. Jedino što me boljelo je vidjeti ljude kako plaču dok sam napuštala kavez. Ja ću se svakako vratiti i boriti se opet. Kao što sam rekla, najviše mi je žao fanova, jer sam vidjela koliko im znači”, iznijela je svoja razmišljanja Cyborg te je time otkrila što ju je kod poraza najviše boljelo. Iduće pitanje ticalo se onoga što bi joj sada trebalo uslijediti te je rekla:

“33 su mi godine i moram vidjeti koliko će me komisija ostaviti izvan ovoga i trebam vidjeti što kaže moj tim. No, ja sam borkinja i živim od ovoga. Nema sumnje kako ću se podići i kako ću se opet boriti.”

@Amanda_Leoa pic.twitter.com/dbvMgokE9K

— UFC (@ufc) 30. prosinca 2018.

Postojalo je podosta tenzija između nje i Amande Nunes prije borbe, no nakon nje su se srdačno pozdravile i zagrlile.

“Nije bilo nikakve mržnje između nas dvije. Danas je bio njen dan i čestitam joj. Odradila je fenomenalnu borbu i svaka joj čast. Mislim kako sam napravila sve što sam trebala, ali danas je bio njen dan”, objasnila je Cyborg.

Kasnije se fanovima odlučila dodatno obratiti putem Twitteru i tako im izraziti svoju zahvalnost na pratnji kroz njenu borilačku priču.

“Danas nije bio naš dan, ali želim da svi znate koliko sam vam zahvalna. Život je takav, jedan dan si pobjednik, idući si poražen. Pojas je za mene uvijek bio samo simbolika. Najvažnije je biti prvak u očima i životima onih koji čine ovaj svijet boljim”, napisala je Cyborg na Twitteru, uz fotografiju koju možete vidjeti ispod teksta.

Za nju je ovo prvi poraz nakon dugo vremena, odnosno prvi MMA poraz nakon čak 20 borbi. I moramo priznati kako ga je izuzetno dobro podnijela, za svaku pohvalu. Nadamo se kako će se vratiti sa željom za revanšem, odnosno da ovo nije posljednje što smo vidjeli od Cris i Amande.

Linker
19. travanj 2024 21:47