MANCHESTER, UNITED KINGDOM - APRIL 21: A pensive Mirko Cro Cop of Croatia walks to the octagon before fighting Gabriel Gonzaga of USA in a Heavyweight bout of the Ultimate Fighting Championship at the Manchester Evening News Arena on April 21, 2007 in Manchester, England. (Photo by Gary M. Prior/Getty Images)
Gary M. Prior/Getty Images / Getty Images

POTROŠILI SE ZA MAYWEATHERA

CRO COP NE ŽALI PREVIŠE ZBOG OTKAZIVANJA BORBE 'Nimalo mi to ne smeta! Štoviše, sretan sam što ću novogodišnje blagdane provesti kod kuće'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 30.11.2018. u 09:14

 • Kao što se i moglo pretpostaviti, legendarni Mirko Filipović neće nastupiti na tradicionalnoj novogodišnjoj RIZIN-ovoj priredbi, koja je zakazana za 31. prosinac i Saitama Super Arenu. Nakon što smo ga tamo na Staru godinu gledali posljednje dvije godine, ovogodišnji RIZIN ćemo pratiti bez Cro Copa, prenosi Fight site.

  Razlog je, prema intervjuu koji je Filipović dao za Večernji List – novac. S obzirom da se japanska promocija istrošila na Mayweathera, nije im ostalo dovoljno budžeta za Mirka.

  “Da, ove godine neću nastupiti na Rizinovoj novogodišnjoj priredbi. Rizin se odlučio dovesti slavnoga boksača Floyda Mayweathera da odradi ekshibicijski meč s Tenshin Nasukawom, a s obzirom na to da je Floyd najplaćeniji sportaš današnjice, on je sam iscrpio Rizinov proračun tako da nisu zvali nikoga od stranih boraca, već je ostatak priredbe popunjen japanskim borcima”, izjavio je Filipović za Večernji te je dodao:

  “Nimalo mi to ne smeta. Štoviše, sretan sam što ću novogodišnje blagdane provesti kod kuće, s obitelji, a bit će to rijetka situacija da sam u to vrijeme godine s njima. Zapravo, s obzirom na to da sam znao kakva je situacija, nisam ni započinjao specifične pripreme za novogodišnju borbu. No ja i dalje svakodnevno treniram dva puta bez obzira na to borim li se ili ne. Stare navike teško umiru.”

  U nastavku razgovora Cro Cop je najavio da ćemo ga ponovno u akciji gledati u prvoj polovici iduće godine, a da bi detalje trebao ubjaviti uskoro.

  Iz drugih medija