Zagreb, 080314.
Arena Zagreb, Laniste.
Borilacki spektakl Glory 14.
Na fotografiji: Filipovic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX

OZBILJNA PRIJETNJA HRVATSKE LEGENDE

CRO COP ŽESTOKO ODGOVORIO NA TEŠKE OPTUŽBE SVOG IDUĆEG PROTIVNIKA 'Počni smišljati isprike nakon što prebijem tvoju debelu guzicu!'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 11.03.2018. u 18:25

 • Mirko Filipović nije mogao ostati tih na posljednje izjave svog idućeg protivnika Roya Nelsona.

  Nakon što je američki teškaš u medije izašao s optužbama da se Cro Cop vratio upotrebi 'posebnih suplemenata', legenda hrvatskog borilačkog sporta žestoko se na njega obrušila u svojoj najnovijoj Facebook objavi.

   

  "Dragi Nelsone, ne moraš se brinuti oko toga koristim li 'posebne suplemente' kao što ti tvrdiš. Jedini 'posebni suplementi' koje koristim su dva naporna i krvava treninga dnevno, pet puta tjedno. Bit ću testiran, baš kao i ostali, tijekom priprema za borbu, neposredno prije i neposredno nakon borbe. Tako da se možeš smiriti i početi smišljati neke dobre isprike nakon što prebijem tvoju debelu guzicu koja nema nimalo poštovanja. Za to imaš vremena do 25. svibnja. Učini mi i uslugu, molim te obrij tu odvratnu bradu i izgledaj poput profesionalnog borca. Pokaži i poštovanje prema svom protivniku. Sretno", glasila je Filipovićeva poruka.

  Podsjetimo, Cro Cop i Nelson prvi puta su se susreli prije šest i pol godina kada je Amerikanac slavio prekidom u trećoj rundi. Priliku za popravnim ispitom Mirko će imati 25. svibnja kada će se dvojac obračunati na jubilarno Bellator 200 priredbi u Londonu.

  Iz drugih medija