Foto: Jaki Franja / CROPIX
OKREĆE NOVU STRANICU

DAN KOJI JE HRVATSKI BOKS DUGO ČEKAO! HRGOVIĆ U SVOM PRVOM PROFESIONALNOM MEČU 'Bit će ovo dugačko i teško putovanje, ali znam da sam rođen za ovo'

Piše: HinaObjavljeno: 27. rujan 2017. 15:11

Hrvatski boksač Filip Hrgović, osvajač brončane olimpijske medalje u superteškoj kategoriji, imat će u subotu u sklopu World Boxing Super Series četvrtfinalnog turnira u Rigi svoju prvu profesionalnu borbu u karijeri.

Hrgovićeva borba s Brazilcem Raphaelom Zumbanom Loveom bit će jedan od uvodnih dvoboja ove sportske priredbe u subotu koju će predvoditi Mairis Briedis i Mike Perez. Svi boksači borit će se u šest rundi po tri minute u Areni Riga.

Zagreb, 220816.
Zracna luka Zagreb.
Povratak  Filipa Hrgovica osvajaca broncane medalje u boksu - teska kategorija sa olimpijskih igara u Riju.
Na fotografiji: 
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajač / CROPIX
Filip Hrgović s djevojkom Marinelom Čajom

"Žao mi je što se moja prva borba nije dogodila i puno prije. Bilo je dosta problema u realizaciji o kojima ne bih govorio, ali sada napokon mogu krenuti. Sretan sam što ću opet biti u ringu nakon više od godinu dana. Bit će ovo dugačko i teško putovanje, ali znam da sam kvalitetan i znam da sam rođen za ovo", izjavio je Filip Hrgović uoči svoje prve borbe.

World Boxing Super Series (WBSS) je prvi godišnji boksački turnir koji okuplja "najbolje od najboljih" boraca, koji će se diljem svijeta natjecati za trofej Muhameda Alija. Ukupno 16 elitnih boksača u dvjema težinskim kategorijama (Cruiserweight & Super Middleweight) borit će se u četrnaest borbi u eliminacijskom turniru, a pobjednik svake divizije bit će okrunjen u svibnju 2018. godine.

Hrgovićeva borba je jedna od tri glavne borbe u subotu te će je prenositi televizijske kuće koje imaju pravo na World Boxing Super Series (WBSS).

Linker
23. travanj 2024 15:08