screenshot dailymotion
VEČER ZA PAMĆENJE

DANA WHITE SPREMIO SPEKTAKULARNE BORBE ZA UFC 228: Kowalkiewicz protiv Andrade, Yair protiv Zabita…

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. srpanj 2018. 12:28

U srijedu smo saznali nekoliko mečeva koje ćemo pratiti na UFC-u 228 u američkom Dallasu, koji se održava 8. rujna. Osim meča za titulu u perolakoj kategoriji između Nicco Montano (4-2) i Valentine Shevchenko (15-3), koji smo već najavili, elitna svjetska MMA promocija je objavila i službeno najavila još osam dvoboja, prenosi Fight site.

Najzanimljiviji je onaj u ženskoj slamka kategoriji između dvije bivše izazivačice i top borkinje ove divizije, Karoline Kowalkiewicz i Jessice Andrade. Pobjednici se smiješi nova šansa protiv aktualne prvakinje Rose Namajunas pa je jasno da se radi o vrlo bitnom obračunu za ovu kategoriju.

MMA fanovi će s nestrpljenjem iščekivati i dvoboj u muškoj perolakoj kategoriji između dva velika potencijala i izuzetno atraktivna udarača. Rus Zabit Magomedsharipov (15-1) će snage odmjeriti s Meksikancem Yairom Rodriguezom (10-2). Rodriguez je zbog odbijanja ovog meča prije nekoliko mjeseci dobio otkaz u elitnoj promociji. No, kasnije je zakopao ratnu sjekiru s čelnicima UFC-a pa je vraćen u Octagon, ali pod uvjet da odradi meč protiv moćnog Rusa.

Spomenut ćemo i meč između bivše UFC prvakinje Carle Esparze (13-5) i pobjednice TUF-a 23 Tatiane Suarez u slamka kategoriji, kao i obračun Johna Dodsona (20-9) i Jimmieja Rivere (21-1). Sve te dvoboje ćemo pratiti na UFC-u 228 u Dallasu.

U nastavku provjerite sve do sada najavljene mečeve za UFC 228:

Nicco Montano vs. Valentina Shevchenko

Karolina Kowalkiewicz vs. Jessica Andrade

Carla Esparza vs. Tatiana Suarez

Aljamain Sterling vs. Cody Stamann

John Dodson vs. Jimmie Rivera

Yair Rodriguez vs. Zabit Magomedsharipov

Ryan Benoit vs. Roberto Sanchez

Charles Byrd vs. Darren Stewart

Geoff Neal vs. Frank Camacho

Linker
26. travanj 2024 11:19