Daniel Cormier
 Bob DeChiara / USA TODAY Sports
OVO JE NEŠTO NOVO

DANIEL CORMIER SE IPAK NEĆE BORITI PROTIV GOROSTASA? Ovo će biti jako zanimljivo: UFC-ov prvak će na neobičan način odabrati sljedećeg protivnika!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. studeni 2018. 18:59

Vjerovali ili ne, Daniel Cormier je odlučio svog sljedećeg protivnika odabrati putem svog novog sponzora – poznatog američkog lanca burgera “Carl’s Jr.”, prenosi Fight site.

Uoči svog posljednjeg nastupa protiv Derricka Lewisa na UFC-u 230, DC je dogovorio suradnju s već spomenutim restoranima. I dok je “Crna zvijer” imala potporu “Popey’sa” i njihove piletine, poznati ljubitelj hrane Cormier se odlučio za hamburgere. Sada je odnos s tom kompanijom odlučio dići na još viši nivo. I to na način da će preko njihove kampanje navodno odabrati svog sljedećeg protivnika. A mi smo mislili da je to već odavno jasno i da će to biti Brock Lesnar…

No, situacija u WWE-ju se zakomplicirala otkrivanjem da je univerzalni šampion Roman Reigns ozbiljno bolestan, pa je teško očekivati da bi kečerska promocija mogla tek tako pustiti novog/starog prvaka Lesnara.

Pa je tako jasno da je Cormieru vrlo vjerojatno propao mega meč protiv Lesnara kojim si je htio osigurati mirnu i ugodnu mirovinu.U videu koji je objavio na društvenim mrežama, dvostruki UFC prvak traži od svojih fanova da povodom sajma brze hrane koji je na rasporedu danas, objave fotografiju s poznatim Carl’s Jr. hamburgerom i tagiraju protivnika s kojim bi ga voljeli vidjeti u sljedećem meču.

Bit će zanimljivo vidjeti rezultate i hoće li ih Cormier primjeniti u praksi i što će na sve reći njegov poslodavac.

Linker
18. travanj 2024 18:52