Gary M. Prior/Getty Images / Getty Images
RAT NA INTERNETU

DVIJE LEGENDE OPASNO ZARATILE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Brazilac mu prijeti batinama na cesti: 'Ovaj put u svoja usta možeš staviti moje lijevo koljeno'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. rujan 2018. 19:23

Bivši UFC prvak Fabricio Werdum u prvi mah nije odgovorio Marku Huntu na njegov medijski napad koji se dogodio prije nekoliko dana u Moskvi. “Super Samoanac” je žestoko, u svom stilu, reagirao na informaciju da je Brazilac suspendiran na period od dvije godine radi pada na doping testu, prenosi Fight Site.

Tom je odlukom zapravo potvrđeno da je “El Cavalo” kriv i da je zlouporabio nedozvoljena sredstva. Time je postao deseti borac koji je uhvaćen radi korištenja dopinga s kojim se Hunt u svojoj MMA karijeri sučelio. Dapače, Novozelanđanin se i dalje tuži s UFC-om radi dvoboja protiv Brocka Lesnara u kojem je WWE zvijezda bila pod utjecajem steroida!

No, pokazalo se da Werdum nije izignorirao Huntov medijski obračun, samo je svoju reakciju stavio na čekanje. Odlučio je pričekati ishod dvoboja protiv Alexeyja Oleinika, a u slučaju Huntovog posrtaja, imao bi Novozelanšanina “na pladnju”.

To se i dogodilo! Hunt je poražen prekidom od ruskog veterana što je jedva dočekao “El Cavalo”. Na svom Instagramu je poručio Huntu da će ga nokautirati kada ga vidi i to na ulici!

“Oooo, pogledajte…pa to je mali debeli Samoanac. Ovaj loptoglavi lik pokušava ponovno postati relevantan tako što moje ime provlači kroz svoja usta. Imam nešto drugo što možeš staviti u usta”, napisao je Brazilac uz kratki video nokauta iz njihogov međusobnog meča.

Naime, u dvoboju za privremeni naslov UFC prvaka upravo je Werdum svladao Novozelanđanina nokautiravši ga koljenom u njihovom međusobnom obračunu. Bilo je to 2014. na UFC-u 180.

“Ovaj put u svoja usta možeš staviti moje lijevo koljeno. Ovo je mali podsjetnik u slučaju da si zaboravio. Zapravo, vjerojatno se ne sjećaš ničega…I ne zaboravi me zapratiti na Instagramu”, dodao je Werdum.

Kasnije se ponovno okomio na Marka Hunta, ali je ovaj put dobio odgovor.

“Ne pratiš ‘Taticu’ na Instagramu. Kada te ‘Tatica’ vidi, nokautirat ću te ponovno”, napisao je Werdum na što je Hunt odgovorio:

“‘Tatica’ više nema posao jer si ‘Tatica’ bode igle u svoje glupo dupe. Uživaj raditi na benzinskoj postaji ti jebeni štakore.”

Linker
25. travanj 2024 10:19