screenshot youtube
BILO BI TO ZANIMLJIVO

FERGUSON JEDNU STVAR NE MOŽE PREŽALITI, PA IZAZVAO KHABIBA NA NOVU BORBU 'Ja bih te natjerao da se predaš i plačeš za svojim taticom!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. travanj 2018. 10:31

Tony Ferguson jednostavno ne može prežaliti činjenicu da mu je propala borba za pojas s Khabibom Nurmagomedovom, ali je zato novog prvaka putem društvenih mreža izazvao na još jedan dvoboj, prenosi Fight site.

Ferguson ima razloga biti frustriran. Zbog bizarne ozljede koja ga je po četvrti put spriječila da se obračuna sa svojim rivalom, “El Cucuy” je ostao bez pojasa privremenog prvaka, dok se neporaženi Dagestanac, pobijedivši odlukom zamjenu Ala Iaquintu u glavnoj borbi UFC-a 223 prošlog vikenda, okrunio titulom neosporenog prvaka UFC-ove lake kategorije.

Ferguson je prozvao Nurmagomedova provokativnom porukom putem Twittera.

“Khabib, tvoji obožavatelji se ne znaju ponašati…. Imaš sreće što zbog ozljede nisam mogao nastupiti. Pošto voliš pričati u kavezu, ja bih te natjerao da se verbalno predaš i u trećoj rundi plačeš za taticom. Ti si prvak (bedak) na papiru. Povremeni obožavatelji, zajebite- pravi prvak”, napisao je Ferguson i u “hashtagu” dodao:

“Bori se sa mnom sada.”

Linker
25. travanj 2024 10:03