PAKLENO LJETO CRO COPA

EKSKLUZIVNO U SPORTSKIM NOVOSTIMA Pogledajte video torture koju proživljava Mirko Filipović!

Sportske novosti u petak donose veliku reportažu s Mirkom Filipovićem, neuništivim velikanom koji u svojoj znojem natopljenoj dvorani na zagrebačkom Borčecu sprema - veliki povratak na svjetsku borilačku scenu!
Piše: Dean BauerObjavljeno: 03. kolovoz 2016. 19:58

Zapravo je to - tortura! Od treninga.

Zasad malo dalje, pa i više od tog malo dalje, od kamera i medijske pozornosti.

Mirko Filipović u svojem domu, te vlastitoj dvorani u jeku je priprema za 25. rujna i povratak u Tokio, u ring. Od sljedećeg tjedna ulazi u posljednji šestotjedni, još malo intenzivniji, ali prvenstveno borilački dio treninga.

U ovoj se dvorani, bez i zrnca pretjerivanja, već doslovno shvaćeno, litrama znoja natapaju strunjače, tijelo napreže do neslućenih razmjera za koje smo držali da je nemoguće, utezi se zubima grizu (OK, ovo sada je pretjerivanje)...

Ekipa SN dobila je rijetku priliku, povlasticu. Poziv domaćina na pripreme prvaka s kojih vam donosimo i ekskluzivni video.

Autor videa: Darko Tomaš / CROPIX

Kada bi trebali sažeti u jednu riječ ono što smo vidjeli, doživjeli na svoje oči, najbolje bi odgovaralo - stravično! Vjerujte, ovakvu torturu ne bi poželjeli nekomu tko vam je blizak, koga volite. Ma koliko Mirko u biti baš iskreno uživao u tomu

EKSKLUZIVNU REPORTAŽU IZ DOMA MIRKA FILIPOVIĆA PROČITAJTE U PETAK U TISKANOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI

Linker
26. travanj 2024 11:45