Zagreb, 150313.
Arena Zagreb.
Kickboxing K-1 World GP Final turnir.
Prvi put u povijesti K-1 finale odrzava se izvan Japana, i to u Zagrebu.
Mirko Filipovic je u finalu pobijedio Ismaela Londta jednoglasnom odlukom sudaca, te tako osvojio naslov pobjednika K-1 World Grand Prixa.
Na fotografiji: Mirko Filipovic.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Foto: Damir Krajac / CROPIX

Mirko Filipović

RAZGOVOR TRAJAO NEKOLIKO SATI

GDJE SU PARE? Mirko i društvo 'banuli' u Beograd i noćnim posjetom šokirali velikog šefa K-1 koji ih je prevario za milijune

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 28.10.2016. u 23:37

 • Portal Fight Site doznaje, a u posjedu je i ekskluzivnih fotografija koje to potkrijepljuju, kako su se vlasnik Fight Channela Orsat Zovko, te legendarni borci Mirko “Cro Cop” Filipović i Dževad Poturak, u noći s četvrtka na petak sastali s vlasnikom K-1 organizacije Mikeom Kimom.

  Spomenuti trojac je potegnuo do Beograda ne kako bi pogledao K-1 WGP Euro, koji se u četvrtak navečer održao u glavnom gradu Srbije, već kako bi porazgovarali s vlasnikom organizacije koja je ostavila iza sebe astronomske dugove nakon K-1 WGP Finala koje se održalo u ožujku 2013. godine.

  Po pisanju Fight Sitea, malo je reći da je Mike Kim bio iznenađen kada su se Zovko, Filipović i Poturak pojavili u beogradskom hotelu Astorija. Tema razgovora su očekivano bili dugovi koje je nekoć slavni K-1 ostavio iza sebe nakon zagrebačkog eventa. Iako nije želio razgovarati o svim pojedinostima sastanka, Orsat Zovko je ipak otkrio o čemu je bilo riječ i koji je zaključak nakon kasnonoćnog razgovora koji je trajao nekoliko sati.

  Zagreb, 130313.
Organizatori K1 World Grand Prix Final predstavili su na konferenciji za novinare u Green Gold centru nadolazeci borilacki turnir osam najboljih kick boksaca, koji ce se odrzati 15. ovoga mjeseca u Areni Zagreb.
Na fotografiji: Hesdy Gerges, Mirko Filipovic, Mike Kim, Orsat Zovko, Bard Hari, Michael Buffer.
Foto: Dragan Matic / CROPIX
  CROPIX

  Na fotografiji: Hesdy Gerges, Mirko Filipović, Mike Kim, Orsat Zovko, Badr Hari, Michael Buffer

   

  “Istina je da sam se s Mirkom i Dževadom našao na sastanku s Mikeom Kimom u Beogradu. Bilo je jako kasno, te je sastanak trajao prilično dugo, no ono najbitnije jest da vlasnik K-1 Mike Kim želi riješiti problem, odnosno dugove koji su ostali nakon K-1 WGP-a u Zagrebu 2013. godine. Zamolio nas je za još jedan period strpljenja kako bi sadašnju poslovnu operaciju u koju je krenuo sa svojom organizacijom doveo na jedan viši nivo, a time bi i budućnost čitavog K-1 bila na znatno zdravijim osnovama. Svi smo se složili kako ovakva atmosfera ne pogoduje nikome te da je svima u interesu, a tako i K-1 promociji, da se situacija riješi čim prije na zadovoljstvo svih strana. To je sve što vam mogu reći u ovom trenutku”, kratak je bio Zovko.

  Podsjećamo, K-1 je nakon zagrebačkog Grand Prixa ostao dužan većinu najvećih honorara te se čitava farsa prolongirala na više od tri i pol godine. Posljednjih tjedana su mnogi slavni borci izašli u javnost te su progovorili o novcu koji im je K-1 ostao dužan.

  Iz drugih medija