Zeljko Puhovski / CROPIX
SJAJAN USPJEH

HRVATSKA KARATISTICA POBJEDNICA TRADICIONALNOG MEĐUNARODNOG TURNIRA 'TOP TEN' Hrvatica pomela konkurenciju od deset natjecateljica iz osam zemalja

Piše: HinaObjavljeno: 25. studeni 2018. 23:28

Ana Lenard bila je najuspješnija natjecateljica na tradicionalnom međunarodnom karate turniru "Top ten", koji je održan u maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu.

Lenard je u finalnom dvoboju minimalno svladala Mađaricu Nikolu Barthu s 1-0 i osvojila novčanu nagradu od dvije tisuće američkih dolara. Prije toga, Lenard je u osmini finala pobijedila Izraelku Dinu Loncić 3-0, u nastavku bila bolja od Ivone Ćavar iz BiH s 1-0, a u polufinalu je eliminirala i Srpkinju Marinu Radičević s 3-0.

Ostale dvije naše predstavnice svladala je upravo kasnija finalistica Bartha. Mađarica je u četvrtfinalu bila bolja od Ana Marije Bujas-Čelan, a u polufinalnom dvoboju i od Maše Vidić, oba puta istim rezultatom 3-0.U 1. kolu prije četvrtfinalnog poraza Bujas-Čelan je bila slobodna, a Maša Vidić do polufinala izborila dvije pobjede, i to nad Makedonkom Natašom Stefanovskom 5-0 i Slovenkom Tjašom Ristić 5-2.Nastupila je još i Austrijanka Lora Ziller, koju je u četvrtfinalu zaustavila Srpkinja Radičević s 1-0.

Sudjelovalo je deset karatistica iz osam zemalja.

Linker
16. travanj 2024 12:52