Ante Cizmic / CROPIX
'RUMBLE IN THE JUNGLE'

HUMANITARNI BORILAČKI SPEKTAKL S UGLEDNIM IMENIMA Skupljaju se sredstva za pomoć legendarnom Branku Cikatiću

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 23. lipanj 2019. 15:59

Danas će biti spektakularno na trgu u Kaštel Kambelovcu (Brce, 20.30). U organizaciji Kickboxing kluba Mornar održava se humanitarni borilački spektakl “Rumble in the Jungle”. Okupio je najveća borilačka imena do sada; između ostalih, borit će se Hrvoje Sep, Damir Beljo, Ema Kozin, a u glavnoj borbi večeri za internacionalnu hrvatsku titulu u superteškoj kategoriji sučelit će se Abel Pešut i Ozcan Cetinkaya.

Kao i uvijek do sada, “Rumble in the Jungle” ima i humanitarni karakter, ovaj put sredstva će ići za pomoć pri liječenju jednom od najboljih boraca svih vremena Branku Cikatiću, koji će i nazočiti borilačkom spektaklu.

Kastel Stafilic, 251117.
K1 borac, Antonio Plazibat, pobjednik K1 Grand Prixa, vratio se u Split gdje ga je u splitskoj zracnoj luci docekala rodbina i prijatelji koji su priredili docek. 
Na fotografiji: Antonio Plazibat i Branko Cikatic.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / CROPIX / Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / CROPIX

Treba doći i vidjeti hrvatskog olimpijca i europskog brončanog, danas neporaženog profesionalca Hrvoja Sepa te Damira Belju, Hrvata iz Bosne i Hercegovine, koji je ukupno u svojoj karijeri nanizao 25 borbi u profi boksu bez poraza, s fascinantnih 20 nokauta. Dva puta je osvojio Internacionalnu titulu u WBF asocijaciji i europski je prvak u WBO. Slovenka Ema Kozin najmlađa je svjetska prvakinja u boksu svih vremena, s 18 godina je uzela prvu titulu i tako ušla u povijest ženskog boksa. Abel Pešut je, pak, velika nada hrvatskog boksa...

Uglavnom, svi oni koji vole borilačke sportove danas bi trebali biti u Kaštel Kambelovcu.

Linker
19. travanj 2024 00:14