screenshot youtube
SPREMAJU SPEKTAKL

INSAJDER NAJAVIO VELIKI POVRATAK BROCKA LESNARA 'Zamolili su ga da se bori s pobjednikom meča između Stipe Miočića i Daniela Cormiera!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. lipanj 2018. 16:14

Ugledni kolumnist “Wrestling Observera” Dave Meltzer se u posljednjoj kolumni bavio povratkom Brocka Lesnara! A kada se uvijek dobro obaviješteni Meltzer bavi nekom temom, onda možete biti prilično sigurni da se ne radi samo o novinarskoj patki, nego da u čitavoj priči ima puno istine, piše Fight Site.

Iako Meltzer nije otkrio ništa potpuno novo, sama njegova potvrda nekih informacija je dovoljna da zagolica maštu Lesnarovih fanova koji iščekuju vijest – hoće li se WWE univerzalni prvak vratiti u Octagon ili ne?

A čini se da hoće!

“Lesnara su zamolili da se sučeli s pobjednikom meča koji će se održati 8. srpnja između Stipe Miočića i Daniela Cormiera, a kojemje ulog teškaški pojas. To je iz sportskog kuta gledanja smiješno jer Lesnar u UFC-u nije imao ozbiljnu pobjedu još od Shanea Carwina 2010. godine. Ona protiv Hunta 2016. je preinačena u ‘No Contest’ jer je bio pozitivan na ‘Clomiphene'”, napisao je Meltzer u posljednjoj kolumni te je dodao:

“Ali to će također biti isključivo borba za novac…”

Poznati insajder je ponovio kako bi se Lesnar trebao pojaviti već 8. srpnja u Las Vegasu kako bi izazvao pobjednika super meča Cormier vs. Miočić.

“Ideja je da nastupi 30. prosinca u Las Vegasu, što znači da se Lesnar mora vratiti u USADA-in program ne kasnije od 30. lipnja. Ako to učini, vjerujem da ne bi bilo iznenađujuće da ga vidimo 8. srpnja u Vegasu na UFC-u 226”, objašnjava Meltzer i dodaje:

“Mogu vam reći da to još uvijek nije konačno potvrđeno i odlučeno. Samo se diskutira o tome da se pojavi i izazove pobjednika ili možde žele podići zanimanje ovom pričom za taj meč.”

Sve ove informacije je ranije već demantirao Dana White, no i ptice na grani znaju da je istina obično upravo suprotna od onoga što tvrdi predsjednik UFC-a.

Njegova reputacija je toliko uništena posljednjih godina upravo radi konstantnog dezinformiranja javnosti i obećanja koja tako lako krši. Osim toga, UFC voli ovakve informacije držati u tajnosti i ne voli da novinari o njima pišu bez njihove potvrde.

Sjetimo se samo slučaja najpoznatijeg svjetskog reportera Ariela Helwanija kojem su oduzete UFC akreditacije jer je otkrio da se Lesnar vraća na UFC-u 200 protiv Marka Hunta. Akreditacije su mu kasnije vraćene, no nikada nije izgladio odnos s UFC-om i Danom Whiteom.

Linker
23. travanj 2024 21:24