REUTERS/Steve Marcus / REUTERS

ISKRENI KOMENTAR LEGENDARNOG MIKEA TYSONA SVE GOVORI O NAJLUĐOJ BORBI U POVIJESTI 'Ovo je bilo luđe od mene i Holyfielda'

Piše: Edi DžindoObjavljeno: 08. listopad 2018. 13:16

Nakon neočekivanog i ponajviše kontroverznog završetka borbe o kojoj svi sve znaju, svatko je imao poneku pametnu za podijeliti s javnosti putem društvenih mreža, pa tako i mnoge svjetske ličnosti iz područja borbe, ali i šire.

Prvak u teškoj i poluteškoj kategoriji Daniel Cormier, koji je bio u središtu zbivanja i smirivao Nurmagomedova nakon njegovog ispada, dao je svoj iznimno logičan osvrt na nesvakidašnja događanja u T-Mobile Areni.

“Dvije loše stvari ne mogu stvoriti ništa dobra. Conor nije zaslužio to što se dogodilo. Nije nitko. Ali neke stvari nisu za promociju borbi. Religija, obitelj, zemlja porijekla. Bacanje stvari u Brooklynu. Za Habiba to nije bila promocija. Bilo je osobno. On je čovjek iz drukčije kulture. Sranje je sve to”, objavio je Habibov timski kolega Daniel Cormier na svojem Twitter profilu.

U priču su se uključile i velike boksačke ličnosti. Komentar Mikea Tysona bio je jedan od najzanimljivijih, pogotovo kad se uzme u obzir slična situacija koja se dogodila njemu i Evanderu Holyfieldu 1997. nakon što mu je Tyson famozno odgrizao uho.

“Nezamislivo! Nikada nisam mislio da će se ovako odviti cijela stvar. Bilo je luđe nego neredi za vrijeme moje borbe”, natipkao je legendarni boksač.

Situaciju je komentirao još jedan Tyson, i to jedan od najpopularnijih teškaša današnjice, Fury. Njegov komentar također je izazvao mnoge reakcije, no nije ni čudan kad se uzme u obzir njegova “ljubav” prema kontroverzi.

“Odličan rasplet situacije nakon borbe! Sve je dopušteno u ratu i ljubavi”, napisao je Britanac.

“Irska pi**a! Napao je bus u kojem je bila nevina žena. On i njegova pi**a Dillon su to zaslužili. Pravda”, napisao je Al Iaquinta, čovjek protiv kojeg je Habib osvojio pojas.

Linker
19. travanj 2024 01:28