Damir Krajac / CROPIX
CROPIX

ČOVJEK ZVAN HRABROST

MIRKO FILIPOVIĆ RAZVALIO 'PREVARANTA I NIŠTARIJU''Ne ulazite u nikakav posao s ovim čovjekom! A onima koji se s njime rukuju poručujem...'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 07.12.2017. u 08:46

 • 15. ožujka 2013. godine u Zagrebačkoj Areni Mirko Filipović je svladao Jarella Millera, Pavela Zhuravleva i na koncu Ismaela Londta postavši K-1 World Grand Prix šampion. Morao je pobijediti tri protivnika u istoj večeri i odraditi devet rundi da bi stigao do jednog od najvećih uspjeha u profesionalnoj karijeri, a svakako najvećeg u onoj profesionalnog kick boksača. Od tada je prošlo četiri i pol godine, a Cro Cop do danas nije dobio honorar, kao ni ostali borci koji su nastupili u Zagrebu,

  Cro Cop je prevaren od strane organizatora i vlasnika kompanije Mikea Kima, baš kao i finalist Surinamac Ismael Londt te polufinalisti Pavel Zhuravlev i Dževad Poturak. Svi su prevareni i nasamareni od strane nekoć ugledne borilačke promocije koja je je bila sinonim za čitav jedan sport…

  Iako je Mike Kim više puta nakon toga obećao borcima njihov honorar, to se do danas nije dogodilo, a legendarnom hrvatskom borcu nije ostalo ništa drugo nego da se s prevarantom obračuna javno, preko Facebooka, u nadi da će poruka stići do dalekog Japana i Koreje.

   

  "Dragi fanovi borilačkih sportova. Ovo lice pripada Mikeu Kimu, vlasniku jednog od najvećih sportskih brendova, K-1. Osim što je vlasnik K-1, on je i profesionalni prevarant. Nikada nije platio borce za turnir K-1 GP održan 2013. u Zagrebu.

  Dao je toliko obećanja i uvijek bi rekao: 'Pričekajte još malo'. Ponaša se kao petogodišnje dijete s legendarnim objašnjenjima zašto kasni  s isplatom dugova. U ovo doba prošle godine uhvatio sam ga u Beogradu gdje nam je dao 'svoju riječ' da će nam platiti do 1. ožujka 2017.

  Zagreb, 130313.
Organizatori K1 World Grand Prix Final predstavili su na konferenciji za novinare u Green Gold centru nadolazeci borilacki turnir osam najboljih kick boksaca, koji ce se odrzati 15. ovoga mjeseca u Areni Zagreb.
Na fotografiji: Hesdy Gerges, Mirko Filipovic, Mike Kim, Orsat Zovko, Bard Hari, Michael Buffer.
Foto: Dragan Matic / CROPIX
  CROPIX

  Na fotografiji: Hesdy Gerges, Mirko Filipović, Mike Kim, Orsat Zovko, Badr Hari, Michael Buffer

   

  Molio nas je da se strpimo još malo. A posljednjih nekoliko mjeseci ignorira sve pozive i poruke boraca. Tipično za prevarante i ništarije. Trenutno se skriva  u nekoj rupi u Koreji ili Kini. Samo želim informirati sve K-1 borce i sve ostale, da ne ulaze u nikakav posao s ovim čovjekom. A onima koji se s njime rukuju poručujem da prebroje prste nakon toga. I ja i ostali borci s turnira u Zagrebu bismo voljeli da ova poruka dođe do medija u Koreji i Japanu, tako da ovaj čovjek ne dobije priliku nikad više nikoga prveariti", napisao je Mirko u poruci.

  Iz drugih medija