KAD TE GABI DOHVATI...

POČEO JE MIRKOV VELIKI POVRATAK Cro Cop i jedna od najjačih žena svijeta zapalili internet!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. srpanj 2016. 21:19

Mirko Filipović vraća se borbama na Rizinovom eventu u Japanu sljedeće jeseni. Vijest o povratku legendarnog borca nakon umirovljenja prošle zime objavljena je na službenoj press konferenciji na kojoj se pojavio i Mirko, a brzinom munje se proširila svijetom.

Cro Cop je objavio svoj povratak na Facebooku fotografijom uz poruku: “Saitama, Cro Cop is back!”, a dodao je i još nekoliko fotografija kojima je potvrdio veliki povratak i najavio spektakl u Saitami.

Jedna od njih je i sjajna fotka s jednom od najjačih žena svijeta, brazilskom majstoricom borilačkih vještina Gabi Garcijom, s kojom se Mirko slikao nakon presice u Japanu, a suvišno je napominjati da je na Facebooku ubrzo postala pravi hit.

Naime, Filipović se danas pojavio u Japanu na press konferenciji te obznanio da će se ponovno boriti u zemlji izlazećeg sunca. Osim njega, potvrđen je i povratak Wanderleia Silve.

Čini se kako se Filipović i Silva zapravo biti sudionici Grand Prixa bez ograničenja kategorije (openweight), ali isto tako će obojica dobiti automatski prolaz u drugu rundu, piše Fight Site.

Grand Prix se održava na eventima 25. rujna, 29. prosinca i 31. prosinca, no Sherdog je Filipovića postavio na popis borbi eventa 25. rujna, što bi dalo pretpostaviti da bi Mirko mogao nastupiti i u jednoj borbi van turnira, koja bi predvodila taj prvi event.

Cro Cop i Silva su u različitim dijelovima ždrijeba, dok bi ostali borci trebali doći kao predstavnici raznih svjetskim MMA promocija od kojih su sigurno najpoznatiji Bellator, britanska BAMMA, brazilski Jungle Fight i korejski ROAD FC.

Što se tiče dvogodišnje doping suspenzije te ugovora koji Filipović ima s UFC-om, ESPN je došao do informacije kako se suspenzija odnosi na borbe unutar UFC-a, a ne Rizina. Isto tako, iz Rizina dolazi informacija kako je Filipović uspio doći do razrješenja od UFC ugovora te da mu zapravo ništa ne predstavlja prepreku pri nastupu u Japanu.

Sve u svemu, Cro Cop se još jednom vraća borbama i čini se kako održavanje dobre forme ipak nije bilo samo iz navike.

Linker
17. travanj 2024 22:05