Asmir Sadiković
 Facebook
SVAĐA ZBOG DJEVOJKE

Poznati MMA borac nokautirao mladića ispred poznatog noćnog kluba

Piše: Marin DeškovićObjavljeno: 25. travanj 2019. 11:22

Asmir Sadiković (26), poznati MMA borac iz BiH, završio je u Remetincu zbog optužbi da je prije dva tjedna teško ozlijedio 23-godišnjega mladića ispred noćnoga kluba na Trešnjevci.

Sadikovića je policija uhitila desetak dana nakon događaja te je predan pritvorskom nadzorniku, a o čitavom događaju policija je izvijestila javnost ne navodeći da se radi o poznatom borcu.

“Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim državljaninom BiH zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela

Sumnja se da je osumnjičeni 10. ožujka 2019. oko 5 sati, u Zagrebu u Ulici Florijana Andrašeca, ispred noćnog kluba, nakon verbalne rasprave s oštećenim, šakom ga udario u glavu u predjelu lica i teško ga ozlijedio.

Kako je do sukoba došlo, policija nije priopćila no neslužbeno doznajemo da je razlog navodno bila svađa oko jedne djevojke, s kojom je u vezi pretučeni 23-godišnjak. Taj mladić i njegova djevojka u jednom su se trenutku glasno posvađali, a Sadiković, koji je djevojku također poznavao, prišao im je te pitao mladića zašto se dere na nju, na što mu je mladić odbrusio da gleda svoja posla.

Štoviše, djevojka je stala na mladićevu stranu te rekla da se radi o manjoj svađi i da je sve u redu. Međutim, kada su mladić i djevojka otišli prema mladićevom automobilu koji je bio parkiran ispred kluba, Sadiković je navodno mladiću povikao da stane te kad je ovaj zastao, “punom snagom ga šakom udario u glavu, trenutno ga onesvijestivši i slomivši mu pritom nekoliko kostiju na licu”.

Sadiković je ispričao da je napadnut bio on te da je nakon što je prišao mladiću i djevojci koji su se svađali, mladić njega udario u glavu.

Od udarca je, kaže, pao na tlo, a na njega je navalilo 15 mladićevih prijatelja koji su ga mlatili letvama i kamenjem te je jedva uspio pobjeći.

Linker
17. travanj 2024 07:50