Screenshot
JOŠ SE ČEKA UFC

SPEKTAKULARNU BORBU POTVRDIO I VATROGASAC STIPE Miočić oduševljen teškim protivnikom 'Borim se protiv Ngannoua i jako mi se sviđa ovaj 'match up'!

Piše: Fightsite hrObjavljeno: 08. prosinac 2017. 21:50

I Stipe Miočić je potvrdio da se bori protiv sada već prvog izazivača Francisa Ngannoua. Nakon što je više portala u četvrtak objavilo da je UFC uspio dogovoriti dvoboj između Miočića i Ngannoua na UFC-u 220 u Bostonu, Stipe je i sam u razgovoru za News-herald potvrdio vijest, piše Fightsite.

Prije nego što je ona postala službena od strane UFC-a…

"Da, borim se protiv Francisa Ngannoua, ali ne znam kada će UFC to najaviti. Ngannou je izgledao sjajno u svojoj posljednjoj borbi protiv Alistaira Overeema. Sviđa mi se i jako mi se sviđa ovaj match up za mene", potvrdio je Stipe u kratkoj izjavi.

Stipe u profesionalnoj karijeri ima 17 pobjeda i 2 poraza te trenutačno plovi na pet uzastopnih slavlja. Još ga samo jedna pobjeda dijeli od rekordnog najvećeg broja obrana naslova (3) u elitnoj promociji teške kategorije. U posljednja dva nasatupa je svladao Alistaira Overeema i Juniora dos Santosa, a prije toga je pojas osvojio pobijedivši Fabricija Werduma.

Ngannou je slavljem na UFC-u 218 protiv Alistaira Overeema zapečatio svoju poziciju prvog izazivača. U UFC-u ima šest nastupa i šest pobjeda prekidom. Sve mečeve osim onoga na Fight Night priredbi u Zagrebu je finiširao u prvoj rundi. Trenutačno je na profesionalnih 11-1.

Analitičari smatraju da se radi o jednom od najvećih teškaških “match upova” u povijesti UFC-a, a svakako jednim od najvećih UFC mečeva u 2018. godini.

Linker
25. travanj 2024 18:40