David Mariuz/Getty Images
PRAVI 'SUPERFIGHT'

SPREMA SE VELIKI MEČ: STIPE MIOČIĆ OPAKO ODGOVORIO 'LAJAVOM' JONESU 'Ja sam najopasniji čovjek na planetu! Ja sam jedini bitan i uvijek pobjeđujem!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. kolovoz 2017. 14:58

Jon Jones je nakon velikih problema s drogom i alkoholom, točnije općenito sa zakonom, u meču za naslov prvaka u poluteškoj kategoriji sjajnim nokautom preuzeo titulu od Daniela Cormiera, a onda počeo razmišljati i o teškoj kategoriji.

Kao prva opcija odmah se spomenuo Stipe Miočić, no Jones je o Amerikancu hrvatskog podrijetla pričao poprilično podcjenjivački. Jones je tada izjavio kako 'nitko ne zna za Stipu i kako to ne bi bio superfight', a sada je stigao i Stipin odgovor.

"Ne znam o čemu on priča jer smatram da sam itekako bitan. Možda na društvenim mrežama nemam toliki broj obožavatelja kao on, ali sam prilično siguran da sam faktor u borilačkom sportu", rekao je Miočić u intervjuu za FloCombat pa nastavio:

"Ja sam najopasniji čovjek na planetu! Nije me briga što on misli jer na kraju dana ja sam jedini bitan. Slušajte, ja ću se boriti protiv bilo koga. Ako UFC od mene želi da se borim protiv Jona, borit ću se protiv njega", rekao je Stipe koji vjeruje kako bi borba između njega i Jonesa ipak bila pun pogodak:

"To bi bila velika borba. Ne razumijem nikoga tko tvrdi suprotno. Obojica smo prvaci i to je sigurno meč kojeg ljudi žele vidjeti. Vjerujem da mi Jones paše. Zapravo vjerujem da mi svi pašu. Moj stil je jako neugodan za bilo koga i uvijek na meč dođem maksimalno pripremljen. Mislim da imam najbolje trenere i najbolje sparing partnere na svijetu tako da je sasvim nebitno protiv koga se borim. Ja sam na kraju uvijek pobjednik."

Linker
13. travanj 2024 21:20