CROPIX
TUŽAN UVOD U MEČ

SRAMOTA KOJU JE TEŠKO OBJASNITI Ruski mediji hrvatskog borca prozvali 'nazi-ustašom' i 'smećem'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. kolovoz 2017. 15:51

Hrvatski MMA veteran Maro Perak će se 26. kolovoza na United Donbass International MMA turniru susresti s bivšim UFC-ovcem Nikitom Krylovim. Dvojac će rukavice ukrstiti u dvoboju poluteške kategorije, a to će za Krylova biti drugi uzastopni meč protiv hrvatskog borca, nakon što je nedavno ekspresno svladao Stipu Bekavca.

Ruski portal, “Nrt24.ru” je ovaj tjedan najavio meč i to na način da je dubrovačkog borca prozvao “nazi-ustašom” i “smećem”, piše Fight Site. Prilično sramotan, ali i nezapamćen ispad portala koji očito nema nikakve veze s novinarstvom, nego se radi o žalosnom propagandnom pamfletu.

Screesnhot

“Nazi-ustaško smeće, hrvatski MMA borac Maro Perak, kaže da planira nokautirati našeg heroja iz Donbassa Nikitu Krylova”, stoji u uvodu te se tekst nastavlja izjavom hrvatskog borca koju je navodno dao za Donetsk News agenciju.

“Vjerujem da će meč biti prilično težak, no neće otići do odluke sudaca. Nikita izgleda kao snažan protivnik, ali ja sam svakako jači. Treniram za ovaj meč u svom gradu uz veliku pomoć svog tima. Svejedno mi je hoće li meč ići na parter ili će ostati u stojci jer planiram nokautirati Krylova”, navodi se Perakova izjava.

Donedavni UFC-ovac je za istu agenciju poželio “lijepu priredbu koja će biti okrunjena njegovom pobjedom protiv Peraka jer želi zadovoljiti publiku”.

Na koncu ovog sramotnog teksta se navodi…

“Donetsk će ugostiti ovaj MMA turnir 26. kolovoza, a on će ponuditi okršaj između borca iz Krasniy Lucha Nikite Krylova i iskusnog borca iz Dubrovnika, iz Hrvatske, Mare Peraka. Ukupno će se održati devet borbi na čitavom eventu”, zaključuje se.

Linker
25. travanj 2024 09:08