HAMBURG, GERMANY - JULY 02: George Foreman poses before the WBC Heavyweight World Championship fight between Wladimir Klitschko of Ukraine and David Haye of England at Imtech Arena on July 2, 2011 in Hamburg, Germany. (Photo by Martin Rose/Bongarts/Getty Images)
Martin Rose/Bongarts/Getty Images

GOLE RUKE, BEZ ORUŽJA

ŠTO ĆE NA OVO REĆI CHUCK NORRIS? Jedan od najvećih boksača u povijesti izazvao na meč Stevena Seagala, odmah stigao i odgovor: 'Može, gole ruke!'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 04.10.2017. u 13:36

 • Ako ste mislili da je sraz boksača (Floyda Mayweathera) i UFC borca (Conora McGregora) bio bizaran, to nije ništa prema onomu što se ‘valja’. Jedan od najvećih boksača u svjetskoj povijesti George Foreman izazvao je na meč u 10 rundi Stevena Seagala.

  Foremanu je ‘samo’ 68 godina, ali stari George je očito još željan navlačenja rukavica. S druge strane Steven Seagal, glumac poznat po vrlo karakternim ulogama, a odnedavno i sa srbijanskom putovnicom, nešto je mlađi budući da mu je 65 ljeta.

   

  Foreman se zadnji put borio prije 20 godina točno protiv Shannona Brigsa, a Seagala je pozvao putem društvenih mreža na dvoboj u 10 rundi u Las Vegasu. Glumac mu je pak odgovorio:

   - Može, gole ruke, bez oružja.

   

  Las Vegas sada iščekuje “dvoboj staraca”.