Ilustracija
 Niksa Stipanicev / HANZA MEDIA
TUGA U SLAVONSKOM BRODU

VELIKA TRAGEDIJA NA GRANICI HRVATSKE I BOSNE I HERCEGOVINE Mladi hrvatski borac umro nakon meča, Hitna ga bezuspješno oživljavala više od sat vremena

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. rujan 2018. 11:27

Velikom tragedijom završio je subotnji tradicionalni borilački turnir Posavina Open Odžak 2018, održanoj u Sportskoj dvorani Srednje škole Pero Zečević u Odžaku.

16-godišnji borac iz Slavonskog Broda, koji je sudjelovao na ovome turniru preminuo je nakon meča u kojem je primio nezgodan udarac, iako u početku ništa nije upućivalo da bi moglo doći do tragedije.

"Udarac ispod rebara primio je tijekom borbe. Nakon toga je pao, ali se ubrzo ustao i nastavio meč. Po završetku meča krenuo je kroz hodnik gdje se onesvijestio. Prisutni liječnik radio je odmah na licu mjesta masažu srca. Prebacili su ga u Dom zdravlja i tamo je navodno dobio adrenalinsku injekciju. Kažu kako je još uvijek bio živ kada su ga preuzeli na granici slavonskobrodski liječnici", prenosi portal SBplus riječi svjedoka iz odžačke sportske dvorane.

Medicinski timovi s obje strane granice borili su se za život mladog slavonskobrodskog sportaša koji je već godinama u borilačkim sportovima, ali nisu uspjeli spriječiti najgore.

Bosanskohercegovačka hitna pomoć na Graničnom prijelazu Slavonski Brod mladića je nešto prije 14.20 sati predala slavonskobrodskom medicinskom timu koji ga je neuspješno reanimirao punih 65 minuta.

Nažalost, u 15.30 sati nesretni je 16-godišnjak koji je s obitelji stanovao u slavonskobrodskom Naselju Podvinje, izgubio životnu bitku, piše SBplus.

Linker
25. travanj 2024 00:51