Julian Finney / Getty

KAKAV BI TO BIO OKRŠAJ

VELIKI PRVAK I JEDAN OD NAJBOGATIJIH SPORTAŠA SVIJETA NAJAVIO POVRATAK Zbog McGregora i službeno više nisam u mirovini

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 11.03.2017. u 20:47

 • Moguća borba Conora McGregora i Floyda Mayweathera Jr. i dalje puni svjetske medije, a legendarni boksač sada je i službeno objavio prekid mirovine kako bi se mogao vratiti u ring protiv UFC-ovog prvaka, piše Fight Site.

  Iako je ideja super borbe još daleko od realizacije, Mayweather i McGregor ne odustaju od ispunjenja svoje želje za bogatom zaradom. Mayweather je Ircu poručio da se pripremi na borbu što prije i da je spremano draditi ju već u lipnju.

  “Kad sam se borio protiv Artura Gattija, išao sam na njegov teren. On je bio A, a ja B strana. Pobijedio sam ga, nisam plakao, nisam se žalio. Kada sam se suočio sa Oscarom De La Hoyom, on je bio A klasa, a ja B strana. Za Conora McGregora se vraćam iz mirovine, samo zbog borbe s McGregorom”, rekao je Mayweather i dodao:

  “Ne želim čuti više isprike koje se tiču novca i UFC-a. Potpiši ugovor s UFC-om da se možeš boriti samnom u lipnju. Jednostavno je. `Ajmo se boriti u lipnju. Ti si B strana, ja sam A strana. Nismo tu da plačemo zbog novca. Umoran sam od plakanja zbog novca i priča o tome kako se želi boriti. Ideš na živce svima. Ako želiš borbu, potpiši, napravimo to”.