Screenshot
MMA HOUR

VIDEO: STIPE JE BROJ JEDAN Najpopularniji američki MMA portal u anketi proglasio Miočića uvjerljivo najvećim UFC teškašem u povijesti!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. siječanj 2018. 17:47

Najpoznatiji i najpopularniji američki MMA portal “MMAFighting” je odmah nakon velikog slavlja Stipe Miočića na UFC-u 220 postavio anketno pitanje na svojim web stranicma u kojem se čitatelje pita: “Je li Stipe Miočić najveći UFC teškaš ikada?”, piše Fightsite.

U samo jedan dan, anketa je sakupila preko 20 tisuća glasova, što je vrlo respektabilna i reprezentativna brojka koja pokazuje koliki je interes vladao za mečem Miočić vs. Ngannou. U ponedjeljak su u emisiji “The MMA Hour” rezultate objavili, a zatim i prokomentirali najpoznatiji MMA novinar Ariel Helwani i njegov kolega Eric Jackman.

Čak 78 posto čitatelja je odgovorilo “da je Stipe najveći”…

“Je li ovo uopće neka dilema? Može li se o ovome uopće raspravljati? Ako pogledaš brojke i rezime Miočića, mislim da mu nitko nije niti blizu. Vjerujem da je uvjerljivije najbolji nego u nekim drugim divizijama. Bez sumnje je broj 1. Cain nije bio dovoljno dugo tu. Teško ga je staviti tu jer je toliko dugo neaktivan. Werdum je imao šanse dok ga Stipe nije nokautirao. I Randy je tu u razgovoru, ali svi ti borci nisu niti blizu Miočiću. Stipe je sada najbolji. Brock? Nemoj me zezati. Cain je bolji od Brocka”, smatra Jackman na što se Helwani nadovezao…

“Može se pričati o tome i raspravljati, ali da i ja mislim da je ovime zacementirao svoje mjesto kao najbolji. Stipe je broj jedan!”

Helwani je upitao Ricka je li Stipe najbolji teškaš u povijesti čitavog sporta općenito?

“Da, mislim da da. Tko je tu još? Fedor? Big Nog? Cro Cop? Ipak ostajem sa Stipom…”, zaključio je Jackman.

Linker
23. travanj 2024 08:04