screenshot
BELLATOR 190

VIDEO: TEŽAK NOKAUT ZA HRVATSKOG BORCA Bio je favorit pun samopouzdanja, no overhand i aperkat ugasili su svijetla u talijanskom ringu

Piše: Fightsite hrObjavljeno: 10. prosinac 2017. 11:16

Rafael Carvalho i dalje je Bellatorov prvak srednje kategorije, nakon što je već u prvoj minuti završio posao protiv Alessia Sakare. Sunaslovna borba Bellatora 190 donijela je debi Luke Jelčića u ovoj promociji, no on ga neće pamtiti po dobrom, budući da je teško nokautiran u prvoj rundi, piše Fightsite.

Na MMA programu Bellator 190 eventa održano je četiri borbe, a prva borba donijela je pobjedu Brazilca Mirande, protiv do sada neporaženog Rumuna Nice. U drugoj borbi vidjeli smo debi 23-godišnje Kolumbijske Alejandra Lare, koja je prekidom u drugoj rundi savladala Lenu Ovchynnikovu, a onda su na red došle dvije glavne borbe.

Sunaslovni okršaj donio je debi Luke Jelčića u kavezu druge najjače svjetske promocije, a s druge strane mu je bio iskusni i prekaljeni Brandon Girtz. Budući da je Girtz bio unutar niza od tri poraza, Jelčić je i na kladionicama bio favorit, no hrvatski borac to nije uspio opravdati. Ušao je u meč prepun samopouzdanja, izgledao je opušteno te je svom protivniku ponudio otvorenu borbu, no već prvi trenutak nepažnje koštao ga je poraza. Girtz je sve otvorio overhandom na koji veže aperkat, koji je uzdrmao Jelčića dovoljno da se otvori za drugi aperkat, koji je sve završio. Nekoliko udaraca na podu bili su tu još samo dok sudac nije došao i prekinuo borbu. Šteta za Jelčića, posebno zbog toga jer je potpisao ugovor samo na jednu borbu te bi tek nakon nje trebali razgovarati o možebitnom nastavku suradnje.

Još je brže završila glavna borba eventa, odnosno Rafaelu Carvalhu je trebalo samo pola minute za obranu titule prvaka srednje kategorije. Svojim nevjerojatno agresivnim pristupom i sjajnim kickboxingom, Brazilac je vrlo brzo utišao dvoranu, koja je došla dati podršku Alessiu Sakari.

Linker
21. travanj 2024 08:30