Screenshot
DOŠAO JE TIHO I UŠAO U LEGENDU

VIDEO: VELIČANSTVEN USPJEH! HRVAT U LEGENDARNOJ ARENI NAPRAVIO ČUDO Pogledajte kako je nasljednik Branka Cikatića osvojio slavni turnir!

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 23. studeni 2017. 14:34

Obećano, ispunjeno! Antonio Plazibat je osvojio K-1 Grand Prix u Japanu, Hrvatska je nakon Branka Cikatića i Mirka Filipovića dobila trećeg K-1 osvajača, javlja Slobodna Dalmacija!

Mladi, tek 23-godišnji Solinjanin, obećao je sve riješiti s tri nokauta. Ostvario je "samo" dva, treći meč, finalni, dobio je na bodove. "Podbacio je", ali nitko mu neće zamjeriti. Pojas pobjednika stiže u Solin!

Padali su redom: Japanac K-Jee (nokaut), pa još jedan domaći predstavnik Makoto Uehara (isto nokaut) i u finalu Marokanac s nizozemskom putovnicom Ibrahim El Bouni (na bodove).

Nakon što je pomeo ring s dva domaća borca Antonio je, očekivano, u finalu imao težak posao, El Bouni je iznimno kvalitetan fajter, uz to i s puno više iskustva od našeg Antonija (El Bouni 44 meča, Plazibat 12). I sam Plazibat označio je Marokanca kao najveću opasnost na ovom K-1 turniru teškaša.

No, finale je, u vrhunskom meču, otišlo na stranu Solinjanina. Ovime je postao K-1 zvijezda, top klasa. Zanimljivo, u njegovom kutu bio je Branko Cikatić, legendarni Solinjanin koji je istom mjestu u Tokiju 1993. godine osvojio isti ovaj turnir!

Linker
16. travanj 2024 11:10