Screenshot
PRO-WRESTLING SPEKTAKL

VIDEO: VELIKI POTRESI NA WRESTLEMANIJI Dva velika imena skinuta s trona: Brock Lesnar i Ronda Rousey izgubili svoje pojaseve!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. travanj 2019. 13:44

Veliki potresi dogodili su se noćas na najvećoj pro-hrvačkoj priredbi na svijetu – WrestleManiji 35, koja se održala u američkom New Jerseyu. Više na tronu nisu niti Brock Lesnar, niti Ronda Rousey, koji su izgubili u glavnim mečevima ovog mega eventa, piše Fight Site.

Da budemo potpuno precizini bivša UFC prvakinja Ronda Rousey je sudjelovala u “main eventu”. Bio je to prvi put u povijesti da jedna žena predvodi Wrestlemaniju. Godinu dana nakon što je debitirala za WWE ne velikoj priredbi upravo na Wrestlemaniji 34, Rousey je dogurala do samog vrha. Najprije je osvojila RAW titulu, da bi zatim popularnošću natjerala čelnike WWE-ja da je gurnu ispred muške konkurencije i tako naprave presedan.

Noćas je u New Jerseyu bivša UFC prvakinja izgubila u trostrukom meču s Becky Lynch i Charlotte Flair. Vatrena Irkinja je nakon duge predstave ispred prepunog stadiona zgrabila pojas i možda tako najavila pauzu u Rondinoj WWE karijeri. Naime, u WWE-ju se ništa ne događa slučajno, a kada ovako velika zvijezda siđe s trona, vjerojatnost je da je neko vrijeme nećemo gledati u ringu. I ranije su se pojavile informacije da Ronda planira prinovu o obitelji i da će uzeti dužu pauzu od pro-hrvanja, no do sada nije bilo jasnih potvrda. Sada je taj scenarij mnogo izgledniji.

I bivši UFC prvak u teškoj kategoriji Brock Lesnar više nije univerzalni WWE prvak. Njega je s trona skinuo popularni Seth Rollins. Taj se rezultat podudara s previđanjima kako UFC planira meč između Lesnara i svog aktualnog prvaka Daniela Cormiera u kolovozu. Lesnar i dalje ima važeći ugovor s WWE-jem, no taj mu ugovor dopušta i nastupe u elitnoj MMA promociji. S obzirom da sada više nije WWE prvak, Lesnar se može u potpunosti posvetiti pripremi za DC-ja.

Linker
20. travanj 2024 13:58