screenshot (Instagram)

Stipe Miočić i Jim Walter

CIJENA USPJEHA

VIDEO: ZASTRAŠUJUĆE! OVAKO IZGLEDA STIPINO LICE DAN NAKON POBJEDE Vide se svi udarci koje je primio, ali pojas prvaka je tu! Pogledajte proslavu

AUTOR:
  • Fight Site

 • OBJAVLJENO:
 • 19.08.2019. u 10:22

 • Žestoka je bila proslava povratka pojasa svjetskog prvaka u Cleveland, barem ako ćemo zaključiti po video snimci koju je na svom Instagram profilu objavio Miočićev menadžer, Jim Walter.

  13 mjeseci čekao se revanš. U miru se radilo u Clevelandu, no fokus je bio samo na drugoj borbi protiv Cormiera i povratku pojasa prvaka u Strong Style tim i dom Stipe Miočića. Nakon što je Miočić to uspio, i to  nakon 19 minuta borbe u kojoj je primio veliku dozu štete, ne treba čuditi kako si je cijela ekipa dala oduška.

  Proslavilo se naravno u izlasku, a sa Stipom su u turneju po klubovima Anaheima krenuli članovi njegovog tima, odnosno treneri i menadžer Jim Walter. Upravo je Walter na Instagram postao video snimku na kojoj vidimo kakve je atmosfera vladala. DJ u klubu je naravno prepoznao koga imaju kao gosta, a onda nije bilo drugog izbora nego razveseliti iste glasom Freddyja Mercury i pjesmom "We are the Champions".

  Pogledajte kako je to izgledalo!

   

  Iz drugih medija