screenshot Instagram
IRAC NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

FOTO: CONOR MCGREGOR SA ŠLJIVOM ISPOD OKA I VISKIJEM U RUCI POSLAO PORUKU KHABIBU 'Izgubili smo meč, ali smo dobili bitku. Rat se nastavlja!'

Conor McGregor se još jednom kratkom porukom ponovno obratio javnosti nakon što je prošlog vikenda na UFC-u 229 poražen od Khabiba Nurmagomedova u borbi za naslov prvaka lake kategorije.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. listopad 2018. 13:14

“Izgubili smo meč, ali smo dobili bitku. Rat se nastavlja”, napisao je McGregor uz fotografiju sebe objavljenu na Instagramu, a prenosi Fight site.

Na fotografiji se vidi masnica na licu koju je zaradio u borbi s Nurmagomedovom, dok u ruci drži piće, naizgled vjerojatno svoj Proper Twelve viski kojeg je irski milijunaš nedavno pustio u prodaju.

“The Notorious” je ranije na Instagramu objavio još jednu fotografiju. Ova ga prikazuje u Octagonu nekoliko trenutaka prije početka borbe s Nurmagomedovom. Borac iz Dublina je uz objavu kratko poručio. “Vratit ću se.”

McGregor se u glavnoj borbi UFC-a 229 vratio u Octagon gotovo dvije godine nakon što je u na UFC-u 205 u New Yorku osvojio pojas lake kategorije koji mu je prije šest mjeseci oduzet zbog neaktivnosti.

U pokušaju da vrati izgubljeni naslov, slavni Irac je poražen prisiljavanjem na predaju u četvrtoj rundi dok je nikada poraženi Dagestanac Nurmagomedov došao do prve obrane naslova i 27. profesionalne pobjede.

Nakon borbe u lasvegaškoj T- Mobile Areni izbila je masovna tučnjava između timova koju je započeo Nurmagomedov kada je iskočio iz kaveza i napao McGregorovog jiu- jitsu trenera.

Nurmagomedov je kasnije objasnio da se nesportski ponio zbog svih uvreda i provokacija na račun religije, nacije i obitelji koje su McGregor i njegov tim uputili u tjednima uoči borbe.

Linker
23. travanj 2024 20:02