Tomislav Kristo / CROPIX
BORAC OSTAJE BORAC

FOTO: LEGENDARNI MIRKO FILIPOVIĆ ODRADIO PRVI LAGANI TRENING NAKON MOŽDANOG UDARA 'Više od mjesec dana nisam napravio ništa!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. ožujak 2019. 23:42

Svega dva tjedna nakon što se osvetio Royu Nelsonu Mirko Filipović (44) šokirao je javnost i navijače kada je otkrio da je prošlog ponedjeljka doživio moždani udar.

Cro Cop je izašao iz bolnice i već krenuo s laganim treninzima u svojoj dvorani u Zagrebu, a sreća u nesreći je ta da posljedice udara nisu ozbiljne koliko često znaju biti u takvim slučajevima.

Ovoga puta Mirko više neće riskirati te je donio odluku o odlasku u mirovinu jer, kako sam kaže ‘kada je mozak u pitanju to nije zafrkancija’.

- Prvi lagani trening nakon izlaska iz bolnice. Kad kažem lagani onda je to samo lagana tonizacija bez napora, u trajanju 15 min, jer drugo ništa ne smijem raditi. Iako po protokolu ne bi smio ni ovo, iako radim samo lagane mišićne kontrakcije. Ali već puna 4 i pol tjedna nisam napravio ništa, baš ništa osim laganih šetnji. I moram mirovati 3 mjeseca do kontrolnog snimanja glave. Ovaj update ide radi milijun savjeta i uputa koje sam dobio nakon ove objave. Kao da sam ne znam što smijem i što ne. Ali hvala svima jer je sve to u dobroj namjeri.p.s. uteg sam uzeo samo radi slikanja.

Linker
16. travanj 2024 08:44