screenshot
NIJE ZA ONE SLABIJEG ŽELUCA

FOTO: STIGLA JE NA KRAJU 2018., ALI SIGURNO JE JEDNA OD NAJGADNIJIH OZLJEDA GODINE Nesretnom Japancu potpuno zatvorio jedno oko

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. siječanj 2019. 17:27

Rizin 14 borba između Johnnya Casea i Yusukia Yachi donijela je pobjedu Amerikanca, ali i vrlo gadnu ozljedu japanskog borca, vizualno možda i najgadniju u cijelu 2018. godini, prenosi Fight site.

Borbu s uvodnog programa Rizin 14 eventa, bivši član UFC-a pobijedio je prekidom pred kraj druge runde, a razlog toga bila je posjekotina Japanca Yusukia Yachia (20-8), koja mu nije dozvolila nastavak borbe. S tim da na kraju u pitanju nije bila samo posjekotina, nego je došlo i do velike otekline. Kombinacija to dvoje, uz obilno krvarenje, donijela je jednu od najgadnijih MMA fotografija godine.

Case (25-6) tako pobjedom završava godinu u kojoj je bio dio PFL turnira lake kategorije, iz kojeg je eliminiran nakon neodlučene borbe protiv kasnijeg pobjednika Natana Schultea. 29-godišnji Amerikanac inače je 2014. godine postao dio UFC-a te je startao s četiri pobjede u nizu.

View this post on Instagram

#RIZIN14 . . . Sponsored by @feel_supreme

A post shared by The MMA Bible (@the_mma_bible) on

Nakon toga je doživio dva poraza te je iznenađujuće prošle godine dobio otkaz. Od tada je naredao pobjedama i očekuje je kako bi ove godine mogao doživjeti povratak u UFC, ukoliko se ne odluči za novi pokušaj u PFL-u.

Zanimljivo, Case je na Instagramu portala MMA Fighting svog japanskog protivnika optužio da je bio na dopingu. Unatoč tome, uspio je odraditi borbu na način da dođe do pobjede protiv jednog od najboljih japanskih boraca lake kategorije.

Linker
24. travanj 2024 15:52