screenshot youtube
POVRATAK LEGENDE

GOROSTAS UZIMA PAUZU OD HRVANJA I POČINJE S TRENINGOM ZA BORBU KARIJERE Brock Lesnar se želi pripremiti za okršaj protiv ili Miočića ili Cormiera

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. svibanj 2018. 10:18

Iz izvora bliskih svijetu profesionalnog hrvanje dolaze informacije kako je Brock Lesnar uzeo pauzu unutar svoje WWE karijere, da bi se pripremao za nastup u UFC-u, odnosno za borbu protiv pobjednika borbe između Stipe Miočića i Daniela Cormiera.

Fanovi i mediji koji prate profesionalno hrvanje zabrinuti su oko Lesnarovih nastupa, odnosno oko toga kada će idući puta braniti svoju titulu prvaka i naziv “Beast Con Carne”.

Već je službeno kako ga neće biti na “Money In The Bank” eventu, koji je idući WWE event, a govori se ga gotovo sigurno neće biti na “Summerslamu”, koji se održava 19. kolovoza. Zanimljivo, Lesnar je samo 20 dana od rušenja rekorda kao najdugovječniji WWE prvak.

Pretpostavlja se kako će se pojaviti na Summerslamu, ali samo zato da bi predao svoju titulu, budući da trenutno ima drugačije planove. Naime, izvori koji prate profesionalno hrvanje otkrivaju kako je Lesnar trenutno u MMA treningu te da se namjerava boriti protiv pobjednika borbe između Stipe Miočića i Daniela Cormiera. Budući da se njih dvojica bore početkom srpnja, teško je očekivati da bi se Lesnar mogao boriti prije studenog ili prosinca te WWE fanovi ne sakrivaju svoj strah. Što se tiče MMA fanova, njih bi ovakve vijesti trebale razveseliti.

Podsjećamo, Lesnar je prošlog mjeseca nastupio na Wrestlemaniji, gdje je obranio titulu te objavio kako je potpisao novi ugovor s hrvačkom promocijom. Ipak, taj ugovor je potpuno prilagodio tome da može nastupati kada god želi, uključujući i potencijalne UFC nastupe.

Linker
23. travanj 2024 06:08