screenshot youtube
ŠOK KADA JE STAO NA VAGU

HRVATSKI 'ROBOCOP' TRI DANA NAKON MEČA I GUBITKA TITULE OTKRIO ZABRINJAVAJUĆU VIJEST 'Nakon ovoga što sam učinio...hvala Bogu da sam živ'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. travanj 2018. 19:28

Iza Roberta Soldića je težak tjedan. Mladi Vitežanin imao je dvije borbe u posljednjih nekoliko dana – jednu s kilogramima i zdravljem, a drugu s Dricusom Du Plessisom, prenosi Fight site.

Kao što smo već imali prilike vidjeti, Roberto je bez pojasa KSW promocije ostao nakon što je u Poljskoj doživio svoj treći poraz u karijeri, prvi prekidom, no puno ozbiljnije posljedice od udaraca Južnoafrikanca na njegovo bi tijelo mogla bi ostaviti drama koju je ‘RoboCop’ otkrio nakon što se vratio u Duesseldorf.

“Evo, došao sam kući bez pojasa, stvari su mi se malo slegle u glavi. Kada govorim o borbi, moram reći da u meču nisam bio borac koji je stigao u Poljsku u ponedjeljak. Od dolaska tamo, stvari su išle prema dolje, morao sam naporno trenirati jer sam imao dosta za skinuti, a uz sve sam imao mnogo medijskih obaveza. To sve mi je uzelo energiju za sam meč. Nakon što smo se izvagali, u hotelu se rušim u nesvijest. Gubim se s planete na 30 sekundi, bili smo u tom trenutku bez liječnika.

Ovo mi se prvi put u životu dogodilo i bio sam u šoku. Mislio sam da mogu ići dalje, da ću se vratiti i biti jak za dvoboj, a iz KSW-a su mi sugerirali da ne idemo liječnicima jer će me zadržati u bolnici. Tada se ne bih mogao boriti što mi je bilo još gore”, podijelio je još jučer Soldić ovu zanimljivu informaciju s fanovima, da bi danas objavio fotografiju s najnovijeg vaganja.

Prema onome što se može vidjeti, vaga kod Roberta pokazuje 95 kilograma, a to je čak 18 više od onoga s čim se pojavio na službenom KSW-ovom vaganju (76,9).

“Hvala bogu pa sam živ što sam učinio od svog tijela u zadnjih 5 dana prije borbe. 18 kg plus od moje kategorije”, stajalo je uz fotografiju koju prenosimo u nastavku članka.

Linker
21. travanj 2024 05:06