YouTube screenshot
IRAC SE KONAČNO VRAĆA U KAVEZ

INSAJDERSKE INFORMACIJE OTKRIVAJU POVRATAK NAJPOPULARNIJEG BORCA DANAŠNJICE 'Dogovor je blizu i pregovara se o čak dvije borbe u 2018. godini'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. veljača 2018. 15:22

Uvijek dobro obaviješteni borilački insajder Dave Meltzer je u svom posljednjem članku na portalu BodySlam.net otkrio kako prema njegovim informacijama teku pregovori oko idućeg nastupa UFC-ove najveće zvijezde Conora McGregora.

Navodno, pregovori teku prema planu, a Irac bi u 2018. trebao odraditi dva dvoboja unutar Octagona. Nema iznenađenja niti oko kojih imena se pregovara. To su navodno boksačka super zvijezda Floyd Mayweather, kao i pobjednik dvoboja Ferguson vs. Nurmagomedov, piše Fight Site.

“Čujem da pregovori s Conorom McGregorom idu jako dobro. Za sada nema potpisa na nikakvom ugovoru, ali čuo sam da nije daleko od dogovora, a da se pregovara o čak dvije borbe u 2018. godini. Javnost misli da je Floyd Mayweather prema MMA pravilima sljedeći za Conora, ali ja iskreno ne mogu vidjeti Mayweathera kako pristaje na to iako mu je ponuđen ogorman novac. Ideja UFC-a je da se Conor sučeli s pobjednikom dvoboja između Tonyja Fergusona i Khabiba Nurmagomedova”, stoji u Meltzerovom tekstu.

Feruson i Nurmagomedov će snage odmjeriti u glavnoj borbi UFC-a 223 koji je na rasporedu 8. travnja. Na istom popisu borbi se nalazi i McGregorov “ljubimac” i klupski kolega Artem Lobov kojem će Irac gotovo sigurno biti u kutu.

A to će, prema informacijama koje ima Meltzer, biti idealan trenutak da se najavi mega meč između “The Notoriousa” i pobjednika dvoboja za pojas privremenog prvaka…

Linker
20. travanj 2024 13:56