screenshot
SPEKTAKL U NAJAVI

IZ UFC-A STIGLA VELIKA NAJAVA! BIT ĆE TO NAJVEĆA PRESS KONFERENCIJA GODINE Dolaze same zvijezde: Jon Jones, Amanda Nunes, Cejudo, Askren...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. travanj 2019. 18:26

UFC je najavio veliku sezonsku press konferenciju koja će se održati ovog petka, 12. travnja, u američkoj Atlanti. PR služba elitne svjetske MMA promocije je najavila da će se druženje s novinarima i fanovima održati u State Farm Areni, a započet će točno u podne po lokalnom vremenu, prenosi Fight site.

Na press konferenciji bi se trebali pojaviti UFC prvaci Jon Jones, Amanda Nunes, Henry Cejudo i Rose Namajunas, odnosno njihovi izazivači Thiago Santos, Holly Holm, Marlon Moraes (tehnički nije izazivač) i Jessica Andrade.

Tu će biti i Rafael Dos Anjos i Kevin Lee koji predvode priredbu u Rochesteru, odnosno Alexander Gustafsson i Anthony Smith koje ćemo gledati u “main eventu” priredbe u švedskom Scockholmu. Navodno bi još poneka zvijezda trebala svratiti, no za sada se ne zna točan popis. Novopridošli Ben Askren je sam putem društvenih mreža najavio dolazak. Tvrdi da će tamo biti i njegov budući protivnik Jorge Masvidal.

Naravno, čitavu stvar će voditi glavni promotor i predsjednik organizacije Dana White. UFC je otkrio kako je event otvoren za javnost, pa ako se u petak negdje blizu Atlante, svratite na najveću press konferenciju UFC-a u dosadašnjoj 2019. godini.

Linker
24. travanj 2024 19:24