REUTERS/Steve Marcus / REUTERS
IRON MIKE

JEDAN OD NAJVEĆIH BOKSAČA SVIH VREMENA OTVORENO O BORBI KOJA ĆE ZATRESTI SVIJET Tyson poručio: 'Joshua me nije impresionirao, a Wilder je sve bolji'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. travanj 2018. 23:00

Bivši teškaški prvak Mike Tyson nije impresioniran posljednjom izvedbom Anthonyja Joshue, ali zato vidi pomake u igri njegovog među fanovima najpoželjnijeg protivnika – Deontaya Wildera, prenosi Fight site.

Iako je Britanac prije 10 dana uvjerljivo na bodove svladao Josepha Parkera i tako svojim WBA, IBF i IBO titulama pridodao pojas WBO prvaka, legendarni ‘IronMike nije pretjerano oduševljen njegovim nastupom u Cardiffu, a ujedno i prvim mečom u kojem je otišao do sudačkih kartica.

Joshua je izgledao kao čovjek koji će postati neosporni prvak svijeta, ali nije me impresionirao u svojoj posljednjoj borbi”, izjavio je Tyson Showtimeu dok se nalazio na priredbi u lasvegaškom Hard Rock Hotelu.

Iako obično o njemu nije govorio u superlativima, bivši kralj nokauta odao je priznanje WBC-ovom prvaku Wilderu koji iz svog posljednjeg nastupa nosi veliku pobjedu nad Kubancem Luisom Ortizom.

“Wilder napreduje, postaje sve bolji”, ukratko je Mike nahvalio 32-godišnjeg Amerikanca, pa zatim iznio i svoje mišljenje o tome kako bi završio najiščekivaniji teškaški dvoboj današnjice. Iako u pobjednika nije siguran, u način završetka meča je…

“Bit će nokaut, netko će završiti nokautiran”, zaključio je Mike usput odgovorivši i na pitanje kako bi se oni proveli protiv njega u najboljim danima – “Ne znam, morao bih biti u ringu s njima”.

Linker
26. travanj 2024 08:12