screenshot

OVOME SE NITKO NIJE NADAO

JEDAN OD NAJVEĆIH BORACA IKAD SE VRAĆA NA VELIKU SCENU, ALI NE U KAVEZ 'Kako budem učio više o ovom prekrasnom sportu, sjajne stvari će se dogoditi'

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 29.03.2019. u 08:15

 • Fanovi Caina Velasqueza su se nadali njegovom brzom povratku u kavez, no čini se kako ćemo ga ipak gledati u – kečerskom ringu!

  Bivši dvostruki UFC prvak u teškoj kategoriji će debitirati na pro-hrvačkom eventu “TripleMania”, koji će se održati 3. kolovoza u glavnom gradu Meksika. Iza priredbe stoji “AAA” promocija koja je osnovana još 1992. godine te se radi o jednoj od dvije najpoznatije meksičke pro-hrvačke organizacije. Informacija da će Velasquez nastupiti u kolovozu otkrivena je u utorak na press konferenciji u Mexico Cityju, prenosi Fight site.

  “Bit ću u ringu i nastupat ću, u to nema sumnje. S vremenom, kako budem učio više o ovom prekrasnom sportu, sjajne stvari će se dogoditi”, izjavio je Velasquez, a prenose američki mediji.

   

  Za sada se ne zna protiv koga bi se Velasquez trebao boriti u svom pro-hrvačkom debiju, a nije niti poznato hoće li nastupiti u pojedinačnom dvoboju ili u meču s više hrvača.

  Podsjećamo kako je Meksikanac prošle godine proveo nekoliko dana trenirajući u WWE akademiji u Orlandu. Ranije je isticao da je veliki fan pro-hrvanja i da bi se definitivno volio okušati i na toj sceni u budućnosti. Sudeći prema primjeru Ronde Rousey, koja se sjajno snašla u WWE-ju te će za nekoliko dana predvoditi mega event Wrestlemaniju, Velasquez bi zasigurno imao svoju publiku te bi polučio velik uspjeh.

  U UFC-u u ovom trenutku ima još dvije ili tri preostale borbe (prema vlastitim riječima na press konferenciji), no ne zna se kada bi se trebao vratiti. I hoće li se, u konačnici, uopće vratiti. Također nema nikakvih detalja o njegovoj ozljedi koljena koje je stradalo u povratničkom meču s Francisom Ngannouom. Ono što se u ovom trenutku sigurno zna jest da ćemo Velasqueza ovog ljeta gledati u “AAA” ringu!

  Iz drugih medija