screenshot youtube
ŽELI SE VRATITI NA VRH

JEDAN OD NAJVEĆIH BORACA SVIH VREMENA I BIVŠI UFC-OV PRVAK ŠOKIRAN 'Njihova bi borba bila smiješna, to je nepoštovanje prema nama ostalima!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. ožujak 2019. 11:55

Bivši UFC prvak Junior Dos Santos vjeruje da se može vratiti na tron teške kategorije. Prvi korak u tom pravcu će mu biti meč protiv Derricka Lewisa, koji je na rasporedu ovog vikenda na ESPN+ 4 priredbi u Wichiti, prenosi Fight site.

U razgovoru za ESPN Brazilac je još jednom istaknuo neslaganje s trenutačnom politikom svojih poslodavaca. Specifično, ne sviđa mu se ideja da Daniel Cormier brani titulu protiv bivšeg prvaka Brocka Lesnara.

“Ta stvar prema kojoj se Daniel Cormier želi boriti protiv Brocka Lesnara. Znam da želi zaraditi velik novac, ali to nema nikakvog smisla”, kritičan je JDS koji dodaje:

“Jedini čovjek kojeg zanima uopće taj meč i tko ga želi gledati je on sam. Nitko drugi to ne želi gledati.”

Dos Santos je ipak svjestan da bi WWE zvijezda privukla ogroman broj gledatelja i DC-ju vjerojatno donijela novac koji bi mu trajao do kraja života.

screenshot

“Da, naravno da je Lesnar veliki mamac, to je tip kojeg ljudi vole gledati i platit će da ga gledaju. To je razlog zbog kojeg se Cormier želi boriti protiv njega. Ali to bi bilo smiješno…”, smatra Brazilac.

Lesnara u akciji nismo vidjeli još od 2016. godine i UFC-a 200 kada je pobijedio Marka Hunta, ali i pritom pao na doping testu. Posljednju pobjedu u Octagonu je ostvario 2010. godine, a sada bi se u povratničnom meču trebao boriti za titulu i tako mjesto oduzeti borcima poput Miočića, Ngannoua…

“Mislim da bi sve to bilo jako smiješno, da se vrati u sport i odmah bori za pojas. Kako bi se svi mi drugi trebali osjećati. To je nepoštovanje nas drugih boraca od strane organizacije. Mislim da to nije meč koji treba organizirati, ali ja nisam tip kojeg se to pita. Politika uvijek ostaje politika”, zaključuje bivši prvak.

Linker
26. travanj 2024 22:21