screenshot youtube
POVRATAK KRALJA

JEDAN OD NAJVEĆIH BORACA U POVIJESTI UFC-A JOŠ UVIJEK NIJE ODUSTAO OD POVRATKA U OKTOGON 'Osjećam se dobro, zdrav sam i mogu samo čekati'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. ožujak 2018. 12:05

Nekadašnji rekorder po broju obrana UFC naslova trenutno čeka odluku doping komisije, odnosno trebao bi saznati kolika će mu suspenzije uslijediti zbog drugog doping pada u posljednjih nekoliko godina, prenosi Fight site.

Ipak, on još uvijek vjeruje da može dokazati kako je nevin, ali i u to da se može vratiti u UFC i još jednom napasti titulu srednje kategorije, koju je toliko dugo imao u svom vlasništvu.

“Sretan sam sa svime što sam postigao i znam da ništa nije vječno. Ja sam još uvijek pod UFC ugovorom i sretan sam što je tako. Vrijeme će dati odgovor na to što još mogu, osjećam se dobro, svaki dan treniram. Zdrav sam i mogu samo čekati. Mislim kako sam još uvijek živ u diviziji te da i dalje postoje šanse da se borim za titulu”, rekao je Silva za brazilski Globo Esporte.

Silva će ove godine napuniti 43 godine, a u posljednjih pet godina ima tek jednu pobjedu. U pitanju je ona s početka prošle godine, kada je savladao Dereka Brunsona, a mnogi su vjerovati da su mu suci i tu bodove dali na račun imena i ugleda te da niti tu borbu nije trebao boriti.

Osim povratka u UFC, Silva također sanja da će odraditi boks meč protiv Roya Jonesa Jr., o kojem se govori već više od deset godina.

Linker
22. travanj 2024 01:19