YouTube screenshot
BIVŠI PRVAK

JEDAN OD NAJVEĆIH UOČI POVRATKA U OKTOGON 'Da sam dobio 4 godine suspenzije, tražio bih ispisnicu iz UFC-a i borio bih se na drugim kontinentima!'

Jona Jonesa, osim na društvenim mrežama, nismo mogli vidjeti mjesecima niti u jednom drugom mediju. No, s obzirom da se približava njegov veliki povratak na UFC-u 232, bivši prvak je puno dostupniji pripadnicima “sedme sile”. Pa je u proteklih nekoliko dana dao više intervjua nego u proteklih 12 mjeseci.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. studeni 2018. 11:57

U jednom od njih je otkrio vrlo zanimljiv podatak – u slučaju da mu je USADA izdala punu suspenziju u trajanju od 4 godine, koliko je bilo prvotno očekivano s obzirom na status prekrišitelja ponavljača, Jon Jones bi tražio ispisnicu iz UFC-a, prenosi Fight site.

“Bio sam suočen s četverogodišnjom suspenzijom, a to je za mene bila prava katastrofa. Morao sam riješiti sam sa sobom mnoge stvari, jedna od njih je bila i mogućnost da se borim izvan SAD-a. Tko sam ja izvan ovog sporta? Bilo je to veliko iskustvo za mene u kojem sam mnogo toga morao naučiti”, objašnjava “Bones” i dodaje:

“Vjerojatno bih od UFC-a tražio da me puste i da mi dopuste da se borim izvan SAD-a. Mislim da bi mnogo organizacija bilo sretno da me imaju u svom rosteru. A definitivno sam siguran da bi me dobro platili. Možda ne bih dobio novac kao što sam ga dobivao u UFC-u, ali mislim da bih bio na vrhu njihovih prioriteta i da bi se ponašali prema meni vrlo dobro.”

Na kraju ovog segmenta razgovora za ESPN s popularnim voditeljem Arielom Helwanijem Jon Jones je zaključio:

“Ne postoji mnogo stvari koje možete raditi, a da u samo jednoj noći zaradite milijun dolara ili više. Ja sam potpuno svjestan toga, tako da se ne bih maknuo od borilačkog sporta. Ovo je vrlo poseban posao kojim se bavim.”

Linker
24. travanj 2024 16:40