screenshot youtube
OŽILJCI SU OSTALI

JOANNA SE JOŠ UVIJEK NE MOŽE POMIRITI S DRUGIM PORAZOM ZAREDOM 'Dana White bio je zgrožen odlukom, a i trener Namajunas kaže da sam bila bolja'

Joanna Jedrzejczyk još je jednom dokazala kako joj prihvaćanje poraza baš i nije odlika, nakon što je u svom prvom obraćanju poljskim medijima, nakon poraza na UFC 223 eventu, rekla dvije podosta sumnjive izjave.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. travanj 2018. 11:03

Bivša prvakinja je odmah nakon borbe izrazila nezadovoljstvo odlukom sudaca, no djelovala je kao da istu prihvaća. Ipak, čini se kako se neke stvari mijenjaju s vremenom, kao što je uostalom bio slučaj i kod prošle borbe, prenosti Fight site.

Tada je prvo tvrdila da nije tapkala na udarce, a nakon toga i da je za poraz krivo skidanje kilograma. Ovog puta toga nije bilo, no čini se kako namjerava krivnju prebaciti na suce, a usput se može poslužiti i nekim izjavama kakve do sada nigdje nisu viđene.

“Čak i trener Rose Namajunas rekao je nakon odluke da sam ja pobijedila u borbi”, rekla je Joanna za portal PolsatSport.pl, a onda je dodala još jednu izjavu, gdje je spomenula predsjednika UFC-a: “Brojke ne kažu. Komisija New Yorka je vrlo mlada i oni tek uče kako se boduju borbe. Dana White je također bio zgrožen tom odlukom.”

Pretpostaviti ćemo da kod Roseinog trenera misli na Trevora Wittmana, koji nakon borbe nije davao nikakve izjave, ali je tijekom nje svojoj borkinji govorio da je dobila prve dvije runde, kao što je nakon posljednje zajedno s njom slavio te se dobio dojam da je uvjeren kako su napravili dovoljno. Pogledali smo još jednom trenutke nakon borbe i u onima prikazanim na TV nismo vidjeli nikakvu komunikaciju između Joanne i trenera Wittmana.

Što se tiče Dana Whitea, on je odmah nakon borbe dao izjavu za službeni UFC-ov Youtube kanal, gdje je rekao kako smatra da je borba prije posljednje runde bila 2:2 te da je tu rundu Rose apsolutno dobila. Budući da su sva tri suca presudila 4:1 u korist Namajunas, može se reći da je White izrazio neslaganje s konačnim skorom, no nikako nije izrazio neslaganje s pobjednicom, a posebno tu nije bilo nikakvog zgražanja.

Čini se kako je Poljakinja jednostavno povrijeđena te pokušava graditi ego na taj način, no nije bitno na kojem su jeziku neke laži izrečene, one će uvijek doći do svjetskih medija. Posebno kada nisi baš popularan niti u svojoj državi, kao što je slučaj kod nje. No, sve po svojim zaslugama, a Joanna svojim postupcima i ponašanjem nikako nije zaslužila previše simpatija. Pa čak niti onih koje dolaze od njenih sunarodnjaka.

Linker
19. travanj 2024 16:45