Screenshot

JON JONES SE ZASITIO ODMORA I NAJAVIO KAKO ĆE IZGLEDATI 2019. GODINA 'Želim se vratiti u kavez i boriti barem tri puta, nakupila mi se glad za ovime'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 03.01.2019. u 09:20

 • Jon Jones brzo se zasitio odmora nakon pobjede na UFC 232 eventu. Već sutra namjerava biti nazad u dvorani i pripremati se za ono što namjerava napraviti u ovoj godini, a to je tri puta obraniti titulu UFC prvaka poluteške kategorije, prenosi Fight site.

  Do sada je Jones bio poznat po dugim proslavama svojih pobjeda, koje su uključivale tulumarenje, putovanja i izbjegavanje dvorane za trening što dulje može. Na putovanje, ovog puta s obitelji, otišao je i nakon pobjede protiv Alexandera Gustafssona. Ipak, ako je suditi po njegovoj Instagram objavi, čini se da ovog puta nema ambicije kao nakon ranijih nastupa i pobjeda.

  “Bones” je objavio fotografiju svoje tri kćeri, a pokraj je ostavio vrlo zanimljiv status.

  “Moja obitelj i ja otišli smo u Santa Monicu da odmorimo od borbe i opustimo se te stavimo fokus na prekrasne stvari koje su najvažnije u životu. Osim toga, pojeo sam jako puno čokoladne torte i nisam pazio koliko jedem, jer sam to zaslužio. No, nešto sam primijetio kod sebe što do sada nisam. U mom srcu i umu se dogodila neka promjena i osjećam glad koja samo raste. U prošlosti bih nakon borbe ugasio sve u vezi karijere i poslagao bih svoj raspored tako da što više partijam i bavim se sličnim stvarima. No, ovog puta se, nakon što sam vratio pojas prvaka, želim vratiti što prije.

  Screenshot
   

  Želim se vratiti u kavez i nastaviti dokazivati kako sam najbolji poluteškaš svijeta. Večeras letim kući i već sutra ću biti u dvorani, nastaviti graditi svoj skup vještina. Također, raditi ću i na mentalnom planu. Planiram si cijelu godinu i namjeravam ostaviti itekakav trag u 2019. Želim se boriti tri puta i ubiti svaku sumnju u to da sam pravi prvak. Želim to raditi jer me prema tome vodi strast, no i jer su moji fanovi to zaslužili. Zajedno sa mnom bili su na dnu i prošli sve što i ja, tako da će 2019. godina biti sjajna za nas sve. Vođen sam time što znam što vrijedi i zašto. Borcima iz divizije poručujem da se poslože u red jer svi će dobiti svoju priliku. Kralj se vratio i više nitko ne može mirno spavati. Ista kruna, ista vladavina, nova lica i više boli. To je ono što donosim u ovoj godini”, napisao je Jones uz Instagram objavu.

  Ne možemo znati koliko je Jones ozbiljan po pitanju navedenoga, no i sam start dosta znači, odnosno namjera za brzim povratkom u dvoranu. No, od Jonesa smo i ranije znali viđati slične objave, da bi na kraju ipak podlegao niskim strastima. Nadamo se kako je ovog puta ipak ozbiljan po pitanju navedenih namjera te da ćemo gledati Jon Jonesa koji živi sportski i koji živi za svoje MMA nastupa. To bi bila nevjerojatno velika stvar za sport u cijelosti.

  Iz drugih medija