Screenshot (YouTube)
JAVNA RASPRAVA

'JONA JONESA MOŽE POBIJEDITI SAMO STIPE MIOČIĆ' Glas naroda dovoljno govori o snazi kontroverznog prvaka: 'Tko ga uopće može skinuti?'

Vrlo uvjerljivom pobjedom protiv Anthonyja Smitha, Jon Jones je potaknuo opravdanu javnu raspravu o pitanju – “Može li ga itko uopće ikada pobijediti?”
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. ožujak 2019. 16:38

A rasprava ima jako mnogo smisla jer je Jones zapravo i dalje neporažen u profesionalnoj karijeri, ako ne računamo diskvalifikaciju protiv Matta Hamilla, piše Fight Site.

I nakon duge pauze, svih silnih kontroverzi i skandala, “Bones” se lako vratio na tron svoje kategorije pobjedom protiv Gustafssona, a zatim je još lakše obranio pojas prvaka protiv Smitha. Priča se da bi mu idući protivnik mogao biti Thiago Santos, no analitičari niti njemu ne daju prevelike šanse. Čini se kako je njegova poluteška divizija već sada “počišćena”, a tek se vratio.

FightSite proveo je anketu s pitanjem: “Tko uopće može skinuti Jona Jonesa?” Pitanje se odnosilo i na mečeve u poluteškoj, ali i u teškoj kategoriji s obzirom da je po mnogima GOAT MMA sporta najavio prelazak u kraljevsku diviziju nakon nekog vremena.

U samo nekoliko dana u anketi je sudjelovalo gotovo 2500 ljudi što pokazuje ogroman interes ne samo za ovo pitanje, nego i za čitavu karijeru Jona Jonesa.

YouTube screenshot

Sudeći prema konačnim rezultatima ankete, Jona Jonesa može pobijediti ili Stipe Miočić ili “Nitko” drugi. Bivši UFC prvak u teškoj kategoriji je dobio čak 41 posto glasova što je daleko najviše od svih ponuđenih potencijalnih protivnika.

Na drugom mjestu je, kao što smo već spomenuli, – “Nitko”. Da Jona Jonesa apsolutno nitko ne može pobijediti, smatra čak 31 posto posjetitelja Fight Sitea.

Linker
23. travanj 2024 16:22