Joshua
 Richard Heathcote/Getty Images / Getty Images
JOSHUA OTVORENO

JOSHUA PROKOMENTIRAO DVOBOJ IZMEĐU FURYJA I WILDERA 'Htjeli su tebe jer su mislili da si gotov! Ali ja ću ti dati fer tretman kad budeš spreman'

Svjetski boksački prvak prema IBF, WBA i WBO federacijama, Anthony Joshua, je napokon odlučio prokomentirati meč između Tysona Furyja i Deonatayja Wildera koji je oduševio borilačku javnost proteklog vikenda u Los Angelesu.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. prosinac 2018. 09:17

Kontroverzna odluka je pomalo zasjenila sjajan meč, ali je “draw” ostavio otvorena vrata revanšu što svaki pravi boksački fan želi doživjeti. Joshua, koji se nikako nije mogao dogovoriti s Wilderom i njegovim menadžmentom oko međusobnog dvoboja, je pratio dvoboj iz LA-ja, prenosi Fight site.

U ponedjeljak je na svom službenom Twitteru odlučio prokomentirati meč za koji mnogi smatraju da je boksački meč godine.

“Što je trebalo ovoj budali tako dugo? Kao da mi nismo bili zainteresirani za međusobni meč?”, pita se Joshua govoreći naravno o Wilderu koji je nakon dvoboja s Furyjem izjavio kako je i dalje zainteresiran za meč protiv Engleza za ujedinjenje titula.

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 22: Alexander Povetkin punches Anthony Joshua during the IBF, WBA Super, WBO & IBO World Heavyweight Championship title fight between Anthony Joshua and Alexander Povetkin at Wembley Stadium on September 22, 2018 in London, England.  (Photo by Richard Heathcote/Getty Images)
Getty Images

Nastavio je…

“Nema veze, odlično odrađeno Fury! Htjeli su meč protiv tebe jer su pretpostavili da si gotov! Ali ja ću ti dati fer tretman kada budeš spreman. Bilo tko od vas dvojice može”, dodao je svjetski boksački prvak u superteškoj kategoriji.

Joshua trenutačno ima 22-0 s 21 nokautom, a i Wilder i Fury ne znaju za poraze u profesionalnim karijerama. Nema sumnje da se radi o tri najbolja teškaša današnjice.

Boxing - Deontay Wilder v Tyson Fury - WBC World Heavyweight Title - Staples Centre, Los Angeles, United States - December 1, 2018  Tyson Fury reacts after the fight  Action Images via Reuters/Andrew Couldridge
Action Images via Reuters/Andrew Couldridge

Skysports izvještava kako je Wilderov menadžer Shelly Finkel izjavio kako je njegov tim otvoren za početak novih pregovora oko meča s Joshuom. S druge strane menadžer Anthonyja Joshue Eddie Hearn nije htio komentirati trenutačnu sitaciju. Na upit novinara je odgovorio kako je on profesionalac i da bi pregovori trebali ostati privatna stvar dvije strane.

Ipak, prema Hearnu, Wilder je i dalje njihova top opcija za iduću Joshuinu borbu.

“Vidjet ćemo što će se dogoditi…”, zagonetno je kratko komentirao Hearn za Skysports.

Linker
20. travanj 2024 04:57