screenshot
ODUŠEVLJAVA I U BOKSU

'KRALJ RINGA' POSLAO PROTIVNIKA U ZEMLJU SNOVA VEĆ U PRVOJ RUNDI I PONOVNO ODUŠEVIO Pogledajte najnoviji nokaut iz bogate kolekcije Tyronea Sponga

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. rujan 2018. 10:54

Tyrone Spong nastavlja oduševljavati u boksačkom ringu. Ovaj 32-godišnji surinamsko-nizozemski borac sinoć je u West Palm Beach stigao do svoje 12 profesionalne pobjede, a i ova je, kao i sve prethodne, ostvarena nokautom, prenosi Fight site.

Čovjek kojeg je proslavila impresivna kickboxing karijera, pokazao se kao uspješan i u drugim borilačkim sportovima. Osim spomenutog boksa, Spong je, podsjetimo, tijekom 2012. i 2013. godine odradio dva MMA meča iz kojih je također izašao uzdignute ruke.

‘Kralj ringa’ u sinoćnjem je teškaškom dvoboju već u prvoj rundi nokautirao Kolumbijaca Santander Silgado (28-6) koji je u posljednji trenutak zamijenio Dominikanca Francisca Silvensa (23-0).

Podsjetimo i na to kako smo nedavno pisali o Spongovim sparinzima s najboljim hrvatskim boksačem Filipom Hrgovićem kojeg pak 8. rujna u zagrebačkoj Areni čeka okršaj s Amerikancem Amirom Mansourom.

Linker
19. travanj 2024 12:05