Screenshot
'LJUDSKA GLUPOST JE BESKONAČNA'

LEGENDARNI CRO COP O 'MISTERIOZNIM UPLATAMA U JAPANU' Mirkov urnebesan odgovor na kofer od dva milijuna dolara: Jel' netko napušen, ili vidovit?!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. siječanj 2017. 18:38

Mirko Filipović odlučio je reagirati na riječi UFC-jevih komentatora koji su izjavili kako je Cro Cop za svoje nastupe u Japanu dobivao po dva milijuna eura. Provukla se tako vijest kako se Mirko nakon osvajanja turnira u Japanu, u Zagreb vratio s koferom od dva milijuna eura, što je naravno dirnulo hrvatskog borca koji je sve prokomentirao na svom Facebook profilu.

"Dobro je Einstein rekao da su ljudska glupost i svemir beskonačni, ali da za svemir nije siguran. Bas Rutten, inače komentator Pridea do 2006. izvalio je u gostovanju kod Joa Rogana da je u vrijeme Pridea, prije nekih 10-12 godina, jednom išao u nekakav trezor(sobu)? gdje su se dijelili novci borcima!? I da je mene vidio tamo!? I da sam 'valjda' i ja tamo dobijao novce. I to 2 milijuna u kešu?! Ha ha! Ili je Bas vidovit ili sam mu se ja 'ispovjedao' pa on to zna. Sad je nejasno je li to bila neka zafrkancija, ili je bio napušen", napisao je Filopović pa nastavio:

"Kao prvo Japanci su isključivo plaćali na račun na temelju ugovora, drugo zaljučak voditelja da sam ja onda 'valjda' stavio 2 milijuna u kofer i odletio u HR je suludo jer je to fizički nemoguće. Na stranu što je to astronomska cifra i sto svi borci zajedno na jednom eventu nisu dobijali toliko, ali 2 milijuna dolara su 200 buntova novčanica i neznam koliki bi to kofer morao biti da ne spominjem enormnu težinu takvog kofera i prolazak kroz rentgen na kojem se sve lijepo vidi. Bas je inače sjajan tip i siguran sam da se zafrkavao, a vidim da su naši portali oduševljeno prenijeli vijest. Iako je čovjek govorio o vremenima Pridea koji ne postoji već 10 godina, naravno tekst je opremljen slikama mog povratka od prije 2 tjedna gdje guram kolica s prtljagom u kojoj je 'valjda' tih '2 milijuna'. Hahaha, ne možeš vjerovati.

"Inače da se nitko ne sekira, ovaj put mi je prtljaga pregledana od strane carine jer su tražili sat koji sam dobio na poklon od organizatora radi carinjenja. Ali, sat ce stići naknadno pošiljkom jer je bio nekakav problem s narukvicom pa sam ga ostavio da to srede. Uglavnom, zajebanciju par likova u nekakvom talk showu prezentirati kao nešto što se stvarno dogodilo je dno dna. A hipotetski, osoba koja bi stavila toliki novac u kofer i pokušala na taj način odnijeti novac nije nikakav gangster, kako je to voditelj te emisije oduševljeno zaključio već glupan koji bi ostao i bez novca i bez slobode", napisao je Mirko.

Linker
20. travanj 2024 09:47